Зігріваючий імбирний чай з молоком
Кухня
Інгредієнти:
- 500 мл чистої води
- 500 мл молока
- 2-4 ст.л. цукру (за смаком)
- 35 гр кореня імбиру
- 2 ст.л. чорного чаю
Рецепт приготування страви:
- Корінь імбиру поскребти ножем (очистити від шкірки як молоду картоплю, а не як стару) і порізати дрібними кубиками. Скласти імбир і чорний чай у невелику каструлю. Влити воду, молоко і поставити на вогонь.
- Довести імбирний чай до кипіння, помішуючи. Ближче до кінця додати цукор за смаком і розмішати. Одразу після закипання зняти каструлю з імбирним чаєм з вогню, накрити кришкою і залишити на 10 хвилин настоюватися.
- Процідити вміст каструлі через сито і розлити по чашках. Подавати імбирний чай гарячим, за бажанням додати в кожну порцію дрібку кориці. Приємного чаювання!