Запечені печериці з плавленим сиром: смачна та проста закуска

Запечені печериці з плавленим сиром: смачна та проста закуска
5.0
(6)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 цибулини
  • 200 гр печериці
  • 200 гр плавленого сиру
  • 2 ст. майонезу
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Промити печериці під прохолодною водою і відокремити ніжки від шапочок.
  2. Скласти шапочки грибів у змащену олією форму для запікання.
  3. Ніжки печериць дрібно порізати ножем, перемішати з подрібненою цибулею.
  4. На сковороді розігріти декілька ложок олії та обсмажити цибулю з ніжками грибів до підрум'янювання на середньому вогні. Духовку розігріти до 160/180С.
  5. Перемішати вміст сковороди з майонезом, нафарширувати отриманою сумішшю шапочки печериць.
  6. Плавлений сир натерти на крупній тертці, посипати шапочки грибів і поставити в розігріту духовку на 5-10 хвилин до розплавлення сиру.
  7. Подавати печериці з плавленим сиром до столу як гарячу закуску, прикрасивши зеленню Смачного!

Ця закуска є прекрасним доповненням до будь-якого столу. Печериці з плавленим сиром можна сервірувати як на святковому заході, так і на звичайному обіді або вечері з родиною та друзями. Даний рецепт дозволить поєднання простих інгредієнтів та легкість в приготуванні, що дозволить вам швидко та просто приготувати смачну закуску.

Печериці - дуже корисний продукт, багатий на білки, вітаміни та мінерали. Вони можуть стати головним компонентом будь-якої страви та відмінним доповненням до вашого раціону.