Запечені печериці з плавленим сиром: смачна та проста закуска
Кухня
Інгредієнти:
- 2 цибулини
- 200 гр печериці
- 200 гр плавленого сиру
- 2 ст. майонезу
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Промити печериці під прохолодною водою і відокремити ніжки від шапочок.
- Скласти шапочки грибів у змащену олією форму для запікання.
- Ніжки печериць дрібно порізати ножем, перемішати з подрібненою цибулею.
- На сковороді розігріти декілька ложок олії та обсмажити цибулю з ніжками грибів до підрум'янювання на середньому вогні. Духовку розігріти до 160/180С.
- Перемішати вміст сковороди з майонезом, нафарширувати отриманою сумішшю шапочки печериць.
- Плавлений сир натерти на крупній тертці, посипати шапочки грибів і поставити в розігріту духовку на 5-10 хвилин до розплавлення сиру.
- Подавати печериці з плавленим сиром до столу як гарячу закуску, прикрасивши зеленню Смачного!
Ця закуска є прекрасним доповненням до будь-якого столу. Печериці з плавленим сиром можна сервірувати як на святковому заході, так і на звичайному обіді або вечері з родиною та друзями. Даний рецепт дозволить поєднання простих інгредієнтів та легкість в приготуванні, що дозволить вам швидко та просто приготувати смачну закуску.
Печериці - дуже корисний продукт, багатий на білки, вітаміни та мінерали. Вони можуть стати головним компонентом будь-якої страви та відмінним доповненням до вашого раціону.