Рецепт сушок з фаршем
Час приготування:
90 хв.
Кухня
Інгредієнти:
- 250 мл води
- 200 гр сушок (бубликів)
- 100 гр твердого сиру
- майонез
Начинка з фаршу для бубликів:
- 200 гр курячого або свинячо-яловичого фаршу
- 1 цибулина
- 1 ст. майонезу
- 1 зубчик часнику
- невеликий пучок петрушки чи сушена зелень
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Сушки скласти в миску, залити молоком кімнатної температури і перемішати, залишити на 15 хвилин.
- Цибулю очистити і дуже дрібно порізати, часник очистити і натерти на крупній тертці (або пропустити через часникодавку). Зелень промити і нашаткувати.
- На сковороді розігріти 3-4 ст. рослинної олії і викласти подрібнену цибулю, просмажити її на слабкому вогні протягом 4-5 хвилин до золотистого кольору.
- Перекласти цибулю у миску, на сковороду викласти фарш.
- Смажити фарш майже до готовності (не пересмажувати!) на середньому вогні, ретельно розминаючи грудочки лопаткою (близько 8-10 хвилин).
- Пропустити смажений фарш із цибулею через м'ясорубку або подрібнити за допомогою комбайна/блендера.
- Злити молоко з бубликів і обсушити їх паперовим рушником.
- Додати у фарш із цибулею майонез, часник, сіль, перець за смаком, зелень і добре перемішати.
- Духовку розігріти до 180С, деко змастити олією і викласти на неї сушки, зверху покласти по 1-2 ч.л. м'ясної начинки і змастити майонезом (не обов'язково), посипати закуску тертим сиром і відправити запікатися в духовку.
- Випікати сушки з фаршем до рум'яності протягом 15-20 хвилин.
- Вийняти деко і залишити до повного охолодження. Бублики з фаршем і сиром подавати до столу остиглими або теплими, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!
Ці смачні сушки з фаршем будуть ідеальною закускою на будь-який випадок. Їх можна готувати як для великої компанії, так і для невеликого сімейного застілля. Це простий і швидкий рецепт, який можна змінювати та доповнювати за власним смаком. Замість фаршу можна використовувати інші начинки, наприклад, гриби або овочі. Експериментуйте і насолоджуйтеся смаком цієї незабутньої страви!