Рецепт сушок з фаршем

Рецепт сушок з фаршем
3.9
(10)
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 250 мл води 
  • 200 гр сушок (бубликів)
  • 100 гр твердого сиру
  • майонез 

Начинка з фаршу для бубликів:

  • 200 гр курячого або свинячо-яловичого фаршу
  • 1 цибулина
  • 1 ст. майонезу
  • 1 зубчик часнику
  • невеликий пучок петрушки чи сушена зелень
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Сушки скласти в миску, залити молоком кімнатної температури і перемішати, залишити на 15 хвилин. 
  2. Цибулю очистити і дуже дрібно порізати, часник очистити і натерти на крупній тертці (або пропустити через часникодавку). Зелень промити і нашаткувати.
  3. На сковороді розігріти 3-4 ст. рослинної олії і викласти подрібнену цибулю, просмажити її на слабкому вогні протягом 4-5 хвилин до золотистого кольору.
  4. Перекласти цибулю у миску, на сковороду викласти фарш.
  5. Смажити фарш майже до готовності (не пересмажувати!) на середньому вогні, ретельно розминаючи грудочки лопаткою (близько 8-10 хвилин).
  6. Пропустити смажений фарш із цибулею через м'ясорубку або подрібнити за допомогою комбайна/блендера.
  7. Злити молоко з бубликів і обсушити їх паперовим рушником.
  8. Додати у фарш із цибулею майонез, часник, сіль, перець за смаком, зелень і добре перемішати.
  9. Духовку розігріти до 180С, деко змастити олією і викласти на неї сушки, зверху покласти по 1-2 ч.л. м'ясної начинки і змастити майонезом (не обов'язково), посипати закуску тертим сиром і відправити запікатися в духовку.
  10. Випікати сушки з фаршем до рум'яності протягом 15-20 хвилин.
  11. Вийняти деко і залишити до повного охолодження. Бублики з фаршем і сиром подавати до столу остиглими або теплими, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Ці смачні сушки з фаршем будуть ідеальною закускою на будь-який випадок. Їх можна готувати як для великої компанії, так і для невеликого сімейного застілля. Це простий і швидкий рецепт, який можна змінювати та доповнювати за власним смаком. Замість фаршу можна використовувати інші начинки, наприклад, гриби або овочі. Експериментуйте і насолоджуйтеся смаком цієї незабутньої страви!