Запечене куряче філе

Запечене куряче філе
5.0
(7)
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • велика куряча грудка (приблизно 600 г)
  • 5-6 помідорів чері (або 1 великий помідор)
  • 80 г твердого сиру
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Промийте курячу грудку та обсушіть її серветками. Також промийте і обсушіть помідори.
  2. Очистіть грудку від шкіри та кісток, розріжте на 2 філе. Кожне куряче філе наріжте на 3 рівних смужки і трохи відбийте їх зворотньою стороною леза ножа.
  3. Поділіть помідори чері навпіл, а великі помідори наріжте на півкільця.
  4. Тертий сир натріть на велику тертку.
  5. Посоліть та поперчіть кожен шматок курки, викладіть їх на на лист, змащений рослинним маслом..
  6. Покладіть на кожний курячий шматочок помідори.
  7. Посипте куряче філе з помідорами тертим сиром.
  8. Запікайте курячі філе в духовці протягом 40 хвилин при 180°C. Подавайте гарячим, з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Завдяки цьому рецепту, ви зможете насолодитися справжньою симфонією смаків. Ароматна куряча грудка, соковиті помідори та ніжний твердий сир створять неперевершений смаковий дует. Приготуйте цю страву для себе і близьких – це відмінний спосіб побалувати себе в буденний день або пригостити гостей на святі. Не забувайте експериментувати з гарнірами та приправами, щоб створити власний неповторний варіант цього чудового рецепту.