Курячі кишеньки з сиром

Курячі кишеньки з сиром
4.9
(7)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 5 великих курячих філе
  • велике яйце
  • 5 скибочок моцарели (приблизно 100 г)
  • несолодкі кукурудзяні пластівці
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Кожне філе промийте, обсушіть паперовим рушником і зробіть вздовж невеликий надріз. Посоліть і поперчіть ззовні. Розігрійте духовку до 200°С.
  2. В кишеню (надріз) кладіть по скибочці сиру і скріпіть краї зубочисткою (або можна зв'язати грубою ниткою).
  3. Несолодкі кукурудзяні пластівці подрібніть в кавомолці або блендері.
  4. Кожну скибочку філе вмочіть в яєчний кляр (збийте яйце виделкою в окремій мисці), одразу обвалюйте в паніровці з кукурудзяних пластівців і викладіть на сковороду з добре розігрітим маслом.
  5. Обсмажте курячі кишені з сиром з усіх боків до легкої золотистості на сильному вогні. Це може зайняти близько 3-4 хвилин.
  6. Перекладіть смажене куряче м'ясо в форму для запікання і відправте в розігріту духовку. Запікайте сирні кишені протягом 20 хвилин при зазначеній температурі.
  7. Вийміть форму для запікання, перекладіть кишені на тарілку і подавайте до столу гарячими, з будь-яким гарніром за вашим смаком. Смачного!

Цікаво, що:

Цей рецепт поєднує ніжний смак курячого філе з хрусткістю кукурудзяної паніровки і сирною начинкою. Це ідеальний варіант для сімейного обіду або святкового заходу. Спробуйте варіювати начинку з іншими сортами сиру або додайте спеції для більш насиченого смаку!