Курячі кишеньки з сиром
Кухня
Інгредієнти:
- 5 великих курячих філе
- 1 велике яйце
- 5 скибочок моцарели (приблизно 100 г)
- несолодкі кукурудзяні пластівці
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування:
- Кожне філе промийте, обсушіть паперовим рушником і зробіть вздовж невеликий надріз. Посоліть і поперчіть ззовні. Розігрійте духовку до 200°С.
- В кишеню (надріз) кладіть по скибочці сиру і скріпіть краї зубочисткою (або можна зв'язати грубою ниткою).
- Несолодкі кукурудзяні пластівці подрібніть в кавомолці або блендері.
- Кожну скибочку філе вмочіть в яєчний кляр (збийте яйце виделкою в окремій мисці), одразу обвалюйте в паніровці з кукурудзяних пластівців і викладіть на сковороду з добре розігрітим маслом.
- Обсмажте курячі кишені з сиром з усіх боків до легкої золотистості на сильному вогні. Це може зайняти близько 3-4 хвилин.
- Перекладіть смажене куряче м'ясо в форму для запікання і відправте в розігріту духовку. Запікайте сирні кишені протягом 20 хвилин при зазначеній температурі.
- Вийміть форму для запікання, перекладіть кишені на тарілку і подавайте до столу гарячими, з будь-яким гарніром за вашим смаком. Смачного!
Цікаво, що:
Цей рецепт поєднує ніжний смак курячого філе з хрусткістю кукурудзяної паніровки і сирною начинкою. Це ідеальний варіант для сімейного обіду або святкового заходу. Спробуйте варіювати начинку з іншими сортами сиру або додайте спеції для більш насиченого смаку!