Азу з індички
Кухня
Інгредієнти:
- 0,7 кг філе індички
- 1 помідор
- 1 цибулина
- 1 морква
- сіль, перець за смаком
- хмелі-сунелі за смаком
- 1 солоний огірок (за бажанням)
Рецепт приготування:
- Філе індички відокремте від шкіри та кісток, наріжте його невеликими шматочками.
- На сковороді розігрійте кілька ложок рослинної олії та розкладіть подрібнене м'ясо. Смажте, помішуючи, на середньому вогні близько 12-15 хвилин.
- Тим часом, поки індичка готується, підготуйте овочі до азу. Очистіть цибулю та наріжте її дрібними кубиками, помідори очистіть від місця кріплення черешків і наріжте малими шматочками. Моркву очистіть і натріть на великій тертці.
- Підсоліть і поперчіть за смаком. Покладіть на м'ясо шарами подрібнену цибулю, потім моркву та подрібнені помідори (разом з ними можна додати подрібнений солоний огірок). Накрийте кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте азу з індички ще приблизно 10-12 хвилин.
- Подавайте страву до столу гарячою, з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!
Азу з індичкою - це справжня насолода для вашого смаку та чудовий варіант для сімейної вечері. А хмелі-сунелі додає цілковито новий смаковий рівень цій страві, роблячи її неперевершеною. Насолоджуйтесь!