Азу з індички

Азу з індички
3.7
(7)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,7 кг філе індички
  • 1 помідор
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • сіль, перець за смаком
  • хмелі-сунелі за смаком
  • 1 солоний огірок (за бажанням)

Рецепт приготування:

  1. Філе індички відокремте від шкіри та кісток, наріжте його невеликими шматочками.
  2. На сковороді розігрійте кілька ложок рослинної олії та розкладіть подрібнене м'ясо. Смажте, помішуючи, на середньому вогні близько 12-15 хвилин.
  3. Тим часом, поки індичка готується, підготуйте овочі до азу. Очистіть цибулю та наріжте її дрібними кубиками, помідори очистіть від місця кріплення черешків і наріжте малими шматочками. Моркву очистіть і натріть на великій тертці.
  4. Підсоліть і поперчіть за смаком. Покладіть на м'ясо шарами подрібнену цибулю, потім моркву та подрібнені помідори (разом з ними можна додати подрібнений солоний огірок). Накрийте кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте азу з індички ще приблизно 10-12 хвилин.
  5. Подавайте страву до столу гарячою, з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Азу з індичкою - це справжня насолода для вашого смаку та чудовий варіант для сімейної вечері. А хмелі-сунелі додає цілковито новий смаковий рівень цій страві, роблячи її неперевершеною. Насолоджуйтесь!