Запечена картопля у мультиварці

Запечена картопля у мультиварці
4.6
(10)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,5 кг молодої картоплі
  • 2 ст.л. вершкового масла (можна замінити рослинним)
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Картоплю почистити, вимити та просушити. У мультиварку влити пару ложок розтопленого вершкового масла, змастити ними боки чаші. Викласти в мультиварку картоплю, додати два зубчики часнику (розчавлених), сіль за смаком і ретельно перемішати.
  2. Готувати картоплю в мультиварці приблизно 20 хвилин у режимі Випічка. Після звукового сигналу ретельно перемішати вміст мультиварки і встановити режим Випічка ще на 20 хвилин. При цьому обов'язково готувати картоплю під кришкою.
  3. Через зазначений час запечена картопля в мультиварці буде готова. Якщо картопля не повністю пропеклася всередині, можна залишити страву ще на 10-15 хвилин у цьому ж режимі. Перед подачею посипати запечену картоплю подрібненою зеленню і чорним меленим перцем. Смачного! 

Картопля в мультиварці готується без великих зусиль. Усе, що потрібно зробити, це почистити, нарізати картоплю і помістити її в мультиварку з необхідними приправами. Потім просто встановити відповідний режим і чекати, поки картопля відпечеться до смачної золотисто-коричневої скоринки.