Запечена картопля у мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 кг молодої картоплі
- 2 ст.л. вершкового масла (можна замінити рослинним)
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Картоплю почистити, вимити та просушити. У мультиварку влити пару ложок розтопленого вершкового масла, змастити ними боки чаші. Викласти в мультиварку картоплю, додати два зубчики часнику (розчавлених), сіль за смаком і ретельно перемішати.
- Готувати картоплю в мультиварці приблизно 20 хвилин у режимі Випічка. Після звукового сигналу ретельно перемішати вміст мультиварки і встановити режим Випічка ще на 20 хвилин. При цьому обов'язково готувати картоплю під кришкою.
- Через зазначений час запечена картопля в мультиварці буде готова. Якщо картопля не повністю пропеклася всередині, можна залишити страву ще на 10-15 хвилин у цьому ж режимі. Перед подачею посипати запечену картоплю подрібненою зеленню і чорним меленим перцем. Смачного!
Картопля в мультиварці готується без великих зусиль. Усе, що потрібно зробити, це почистити, нарізати картоплю і помістити її в мультиварку з необхідними приправами. Потім просто встановити відповідний режим і чекати, поки картопля відпечеться до смачної золотисто-коричневої скоринки.