Закусочний торт із вафельних коржів

Кухня
Інгредієнти:
- упаковка вафельних коржів (близько 400 г)
- 1 банка рибних консерв (350 г)
- 3 яйця
- 1 морква
- 150 г майонезу
- 100 г твердого сиру
- невеликий пучок свіжої зелені - кріпу та петрушки
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування:
- У каструлю покласти яйця, залити їх великою кількістю прохолодної води, поставити на вогонь і довести до кипіння. Затим опустити туди промиту неочищену моркву і варити все 10 хвилин після закипання.
- Перекласти варені яйця в миску з льодяною водою і залишити до повного охолодження яєць. Тим часом варити моркву до м'якості ще 20-25 хвилин після готовності яєць.
- Потім перекласти її на тарілку і охолодити.
- Відкрити банку з рибними консервами і ретельно розтерти рибу виделкою (великі кісточки потрібно видалити перед цим). Усю зелень промити, просушити і якомога дрібніше нашинкувати ножем.
- Яйця очистити і порізати дуже маленькими кубиками, моркву очистити і натерти на крупній тертці.
- Вафельний корж покласти на відповідну тарілку, добре змастити майонезом та викласти рівним шаром подрібнену рибу. Накрити її другим вафельним коржем, змастити майонезом і викласти натерту моркву.
- Накрити морквяний шар третім коржем, змастити майонезом і покрити його вареними яйцями, злегка поперчити та посолити, посипати подрібненою зеленню.
- Накрити яйця з зеленню останнім вафельним коржем, змастити його майонезом, посипати натертим сиром і відправити в холодильник для просочення (щонайменше 4-6 годин, краще - на ніч).
- Витягнути готовий закусочний торт із холодильника, прикрасити на свій смак, нарізати порційними шматочками та подавати до столу. Смачного!
Цікаве доповнення:
Закусочний торт із вафельних коржів - це цікавий спосіб представити рибні консерви та твердий сир у вигляді закуски. Він не тільки смачний, але й має святковий вигляд, що робить його ідеальним варіантом для будь-якого святкування. Використовуйте свою уяву, щоб прикрасити торт унікальним способом і зробити його ще більш привабливим для гостей. Також, цей рецепт можна варіювати, додавши інші інгредієнти за своїм бажанням. Експериментуйте та насолоджуйтесь цією смачною та оригінальною закускою!