Канапе з ікрою
Кухня
Інгредієнти:
- 1 багет
- банка консервованої червоної ікри (приблизно 300 г)
- 1 огірок
- 70-80 г вершкового масла
- невеликий пучок кропу
Рецепт приготування:
- Багет розрізати на тонкі скибочки товщиною до 1 см (можна вирізати з них круглі шматочки). Вершкове масло вийняти з холодильника і дати йому трохи розтанути, щоб воно стало м'якшим.
- Огірок вимити та нарізати тонкими півкруглими шматочками. Кроп промити і крупно нарізати або порвати руками на дрібні гілочки.
- Помазати кожен шматочок багету вершковим маслом, прикрасити огірком, ложкою червоної ікри та гілочкою кропу. Подавати канапе з червоною ікрою до столу одразу після приготування. Смачного!
Доповнення:
Канапе - це невеликі закуски, які чудово підходять для будь-якого святкового заходу або вечірки. Вони не тільки смачні, але й привабливо виглядають, завдяки чудовому поєднанню різних кольорів та текстур. Огірок додає свіжості, а червона ікра - розкішного смаку. Ароматний кроп надає канапе нотки аромату і завершує цю чарівну композицію. Запрошуйте гостей до святкового столу і насолоджуйтесь цими вишуканими закусками разом з ними!