Закуска з яловичого язику

Закуска з яловичого язику
3.6
(14)
Метод: На плиті
Час приготування: 150 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 кг яловичого язику
  • 200 г майонезу
  • 6-7 зубчиків часнику
  • 50 г кропу

Рецепт приготування:

  1. Варіть язик протягом 2-2,5 годин у підсоленій воді.
  2. Витягніть язик з води та дайте трохи остудитися.
  3. За допомогою ножа наріжте язик на тонкі ломтики.
  4. Для соусу, змішайте майонез, дрібно нарізаний кріп та пропущений через давилку часник.
  5. Помажте кожен кусочок язику соусом або подавайте соус окремо.
  6. Прикрасьте страву за бажанням зеленню або лимоном.

Цікаво, що яловичий язик містить багато желатину, що робить її ідеальною для закусок та холодних страв. Цей рецепт також можна вдосконалити, додавши до соусу гірчицю або хрін для більш гострого смаку. При подачі можна прикрасити страву зеленню, овочами.