Рецепт маринованої цибулі

Рецепт маринованої цибулі
4.9
(15)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 4 середні цибулини
  • 2 ст. ложки цукру
  • 2 ст. ложки яблучного оцту (можна замінити столовим 9% оцтом)
  • кілька гілок кропу
  • 1/2 чайної ложки солі

Рецепт приготування:

  1. Очистіть цибулю та наріжте її тонкими півкільцями. Положіть цибулю у миску та помніть його руками, доки він не стане м'яким.
  2. Промийте кріп, обсушіть та наріжте його. Додайте кріп до миски з цибулею.
  3. Додайте до миски оцет, сіль, цукор та добре перемішайте.
  4. Потрібно, щоб цибуля маринувалася  в мисці протягом 15 хвилин при кімнатній температурі.
  5. Смачна маринована цибуля готова до подачі до шашлику та інших м'ясних страв.

Цей рецепт маринованої цибулі є ідеальною закускою для будь-яких м'ясних страв, особливо до шашлику. Маринована цибуля збагачує смак будь-якої страви своєю кисло-солодкою ноткою та свіжим ароматом кропу. Крім того, він дуже простий у приготуванні та може бути готовий за кілька хвилин. Але не забудьте, що маринована цибуля не зберігається довго, її краще з'їсти в перші 1-2 дні після приготування.