Закуска у тарталетках
Кухня
Інгредієнти:
- 10 тарталеток
- 150 г крабових паличок
- 150 г креветок
- 2 тушки кальмара
- 100 г червоної ікри
- 3 ст.л. майонезу
Для прикраси:
- 20 г креветок
- 10 г ікри
- зелень за смаком
Рецепт приготування:
- Відварюємо креветки у підсоленій гарячій воді. Очищаємо. Декілька штук залишаємо для прикраси. На одну тарталетку достатньо двох-трьох невеликих тушок. Решту охолоджуємо та нарізаємо кубиками.
- Кальмари ретельно очищаємо та також відварюємо. Щоб заощадити час, можна придбати вже очищені тушки. Утримувати у киплячій воді продукт слід не довше 1 хвилини, інакше кальмари стануть жорсткими.
- Крабові палички нарізаємо не товстими шматочками.
- Відварні яйця очищаємо та дрібно нарізаємо.
- З'єднуємо всі інгредієнти. Додаємо червону ікру та заправляємо майонезом.
- Наповнюємо закускою тарталетки. Прикрашаємо за смаком ікрою, зеленню та залишеними креветками.
Додаткова порада:
Щоб зробити цю закуску ще більш різноманітною, спробуйте додати морський коктейль. Його зазвичай відварюють або обсмажують у невеликій кількості олії з додаванням часнику та ароматних трав. Також майонез можна замінити натуральним йогуртом, що зробить страву смачнішою та менш калорійною.