Закуска у тарталетках

Закуска у тарталетках
4.5
(12)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 10 тарталеток
  • 150 г крабових паличок
  • 150 г креветок
  • 2 тушки кальмара
  • 100 г червоної ікри
  • 3 ст.л. майонезу

Для прикраси:

  • 20 г креветок
  • 10 г ікри
  • зелень за смаком

Рецепт приготування:

  1. Відварюємо креветки у підсоленій гарячій воді. Очищаємо. Декілька штук залишаємо для прикраси. На одну тарталетку достатньо двох-трьох невеликих тушок. Решту охолоджуємо та нарізаємо кубиками.
  2. Кальмари ретельно очищаємо та також відварюємо. Щоб заощадити час, можна придбати вже очищені тушки. Утримувати у киплячій воді продукт слід не довше 1 хвилини, інакше кальмари стануть жорсткими.
  3. Крабові палички нарізаємо не товстими шматочками.
  4. Відварні яйця очищаємо та дрібно нарізаємо.
  5. З'єднуємо всі інгредієнти. Додаємо червону ікру та заправляємо майонезом.
  6. Наповнюємо закускою тарталетки. Прикрашаємо за смаком ікрою, зеленню та залишеними креветками.

Додаткова порада:

Щоб зробити цю закуску ще більш різноманітною, спробуйте додати морський коктейль. Його зазвичай відварюють або обсмажують у невеликій кількості олії з додаванням часнику та ароматних трав. Також майонез можна замінити натуральним йогуртом, що зробить страву смачнішою та менш калорійною.