Салат із консервованим тунцем, дуже смачний

Кухня
Інгредієнти:
- консервований тунець – 200 г
- яйця – 2 шт.
- консервований горошок – 3 ст.л.
- майонез
- огірок – 2 шт.
- зелена цибуля
- сіль
Рецепт приготування:
- Покладіть яйця у воду та варіть до готовності (до 15 хв. після закипання).
- Зелену цибулю та промиті огірки наріжте невеликими шматочками.
- Усі подрібнені овочі перекладіть у глибоку салатницю. Додайте консервований горошок, з якого попередньо злийте рідину. За бажанням замість горошку можна додати консервовану кукурудзу.
- Очистіть варені яйця від шкаралупи та поріжте дрібними кубиками. Викладіть до інших інгредієнтів.
- Відкрийте банку консервованого тунця, злийте рідину та подрібніть рибу за допомогою виделки.
- Змішайте з рештою подрібнених компонентів, заправте майонезом, посоліть та поперчіть за смаком.
- Зверху посипте готовий салат зеленню та подавайте до столу.
Додаткова порада:
Замість майонезу можна використовувати оливкову олію, змішану з невеликою кількістю оцту для більш легкого та здорового варіанту заправки.