Салат із консервованим тунцем, дуже смачний

Салат із консервованим тунцем, дуже смачний
4.0
(5)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • консервований тунець – 200 г
  • яйця – 2 шт.
  • консервований горошок – 3 ст.л.
  • майонез
  • огірок – 2 шт.
  • зелена цибуля
  • сіль

Рецепт приготування:

  1. Покладіть яйця у воду та варіть до готовності (до 15 хв. після закипання).
  2. Зелену цибулю та промиті огірки наріжте невеликими шматочками.
  3. Усі подрібнені овочі перекладіть у глибоку салатницю. Додайте консервований горошок, з якого попередньо злийте рідину. За бажанням замість горошку можна додати консервовану кукурудзу.
  4. Очистіть варені яйця від шкаралупи та поріжте дрібними кубиками. Викладіть до інших інгредієнтів.
  5. Відкрийте банку консервованого тунця, злийте рідину та подрібніть рибу за допомогою виделки.
  6. Змішайте з рештою подрібнених компонентів, заправте майонезом, посоліть та поперчіть за смаком.
  7. Зверху посипте готовий салат зеленню та подавайте до столу.

Додаткова порада:

Замість майонезу можна використовувати оливкову олію, змішану з невеликою кількістю оцту для більш легкого та здорового варіанту заправки.