Відварене серце індички зі сметаною
Кухня
Інгредієнти:
- серце індички – 600 г
- цибуля – 2 шт.
- морква – 2 шт.
- плавлений сир – 150 г
- сметана – 150 г
- олія соняшникова
- лавровий лист, перець запашний горошком – за смаком
Спосіб приготування:
- Очистіть серця індички від жирових прошарків, тонких плівок і декілька разів промийте у проточній воді. Замочіть в холодній воді на 30 хвилин.
- Викладіть субпродукти у глибоку каструлю, посоліть за смаком та відваріть до готовності з додаванням очищеної ріпчастої цибулі, моркви та спецій. Варіть близько години.
- Наріжте очищену ріпчасту цибулю якомога дрібніше. Натріть моркву на тертці і разом з цибулею обсмажте на соняшниковій олії до готовності.
- Викладіть обсмажені овочі в чашу блендера та подрібніть до однорідної маси.
- Відварені серця викладіть на розігріту сковорідку з додаванням олії та обсмажте протягом 5 хвилин.
- Змішайте з обсмаженими овочами, сметаною і білим вином. Помістіть тушкуватися все на повільному вогні, додайте мелений перець та сіль за смаком.
Додаткова порада:
Для більш ніжного смаку соусу спробуйте додати трохи тертого твердого сиру. Ця страва чудово поєднується з гарніром з круп – гречки, рису, пшениці або ячменю. Також тушковані серця індички чудово поєднуються з вареною картоплею та овочами. Простий і елегантний спосіб здивувати своїх гостей із нетрадиційним підходом до приготування птиці.