Відварене серце індички зі сметаною

Відварене серце індички зі сметаною
4.2
(12)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • серце індички – 600 г
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • плавлений сир – 150 г
  • сметана – 150 г
  • олія соняшникова
  • лавровий лист, перець запашний горошком – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Очистіть серця індички від жирових прошарків, тонких плівок і декілька разів промийте у проточній воді. Замочіть в холодній воді на 30 хвилин.
  2. Викладіть субпродукти у глибоку каструлю, посоліть за смаком та відваріть до готовності з додаванням очищеної ріпчастої цибулі, моркви та спецій. Варіть близько години.
  3. Наріжте очищену ріпчасту цибулю якомога дрібніше. Натріть моркву на тертці і разом з цибулею обсмажте на соняшниковій олії до готовності.
  4. Викладіть обсмажені овочі в чашу блендера та подрібніть до однорідної маси.
  5. Відварені серця викладіть на розігріту сковорідку з додаванням олії та обсмажте протягом 5 хвилин.
  6. Змішайте з обсмаженими овочами, сметаною і білим вином. Помістіть тушкуватися все на повільному вогні, додайте мелений перець та сіль за смаком.

Додаткова порада:

Для більш ніжного смаку соусу спробуйте додати трохи тертого твердого сиру. Ця страва чудово поєднується з гарніром з круп – гречки, рису, пшениці або ячменю. Також тушковані серця індички чудово поєднуються з вареною картоплею та овочами. Простий і елегантний спосіб здивувати своїх гостей із нетрадиційним підходом до приготування птиці.