Віденські вафлі в електровафельниці

Віденські вафлі в електровафельниці
4.7
(5)
Метод: На плиті
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 курячі яйця (або 6 перепелиних)
  • 2 середніх банана
  • 0,5 ст. молока (нежирного)
  • 3-4 ст.л. борошна з вівсяних пластівців
  • 0,5 ст.л. лляного борошна
  • мелений імбир та кориця за смаком

Спосіб приготування:

  1. Очистіть банани та наріжте їх на шматочки.
  2. Подрібніть банани в блендері до стану пюре.
  3. Додайте до пюре яйця і перемішайте.
  4. Влийте молоко і збийте до однорідності.
  5. Змішайте вівсяне і лляне борошно.
  6. Додайте мелений імбир та корицю.
  7. До рідкої суміші додайте сухі інгредієнти, замішайте тісто до консистенції сметани.
  8. Залиште тісто на 15 хвилин під кухонним рушником.
  9. Розігрійте електровафельницю, змастіть її маслом.
  10. Викладіть тісто та випікайте до готовності.

Додаткові поради:

  • Якщо ви не хочете використовувати лляне та вівсяне борошно, їх можна замінити пшеничним борошном.
  • Наповнюйте форми для вафель на 3/4, оскільки тісто підніметься під час випікання.
  • Спробуйте додати горішки, ягоди, полити готові вафлі рідким шоколадом або намазати різними джемами для різноманітності смаку.