Віденські вафлі в електровафельниці
Кухня
Інгредієнти:
- 2 курячі яйця (або 6 перепелиних)
- 2 середніх банана
- 0,5 ст. молока (нежирного)
- 3-4 ст.л. борошна з вівсяних пластівців
- 0,5 ст.л. лляного борошна
- мелений імбир та кориця за смаком
Спосіб приготування:
- Очистіть банани та наріжте їх на шматочки.
- Подрібніть банани в блендері до стану пюре.
- Додайте до пюре яйця і перемішайте.
- Влийте молоко і збийте до однорідності.
- Змішайте вівсяне і лляне борошно.
- Додайте мелений імбир та корицю.
- До рідкої суміші додайте сухі інгредієнти, замішайте тісто до консистенції сметани.
- Залиште тісто на 15 хвилин під кухонним рушником.
- Розігрійте електровафельницю, змастіть її маслом.
- Викладіть тісто та випікайте до готовності.
Додаткові поради:
- Якщо ви не хочете використовувати лляне та вівсяне борошно, їх можна замінити пшеничним борошном.
- Наповнюйте форми для вафель на 3/4, оскільки тісто підніметься під час випікання.
- Спробуйте додати горішки, ягоди, полити готові вафлі рідким шоколадом або намазати різними джемами для різноманітності смаку.