Лимонні кільця в домашніх умовах
                                    Кухня
                
                Інгредієнти:
- 200 г борошна
 - 100 г вершкового масла
 - 100 г цукру
 - 100 г цукрової пудри
 - 50 г кукурудзяного крохмалю
 - 50 г фісташок (або будь-яких інших горіхів)
 - 3 ч.л. лимонної цедри
 - 3 ст.л. кип'яченої води
 - 2 курячих жовтки
 - 2 ст.л. води
 - 2 г желатину
 - 1,5 ст.л. лимонного соку
 - 1 ч.л. розпушувача
 - 1 ч.л. ваніліну
 - 1 щіпка солі
 
Рецепт приготування:
- Просійте борошно і змішайте з крохмалем, сіллю і розпушувачем. Перемішайте протягом 30 секунд.
 - В іншій ємності збийте розм'якшене масло з цукровою пудрою і ваніліном до утворення легкої піни. Поступово додавайте жовтки, лимонну цедру та ложку соку.
 - Додайте масляну суміш до сухих інгредієнтів і замісіть тісто.
 - Сформуйте кулю і загорніть у харчову плівку. Помістіть у морозилку на 15 хвилин, а потім у холодильник на 15 хвилин.
 - Розкачайте тісто до товщини 0.7 см. Виріжте кільця і викладіть на лист з пергаментом.
 - Помістіть цей лист в холодильник на 15 хвилин. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів.
 - Желатин розчиніть у кип'яченій воді. Цукор змішайте з водою і нагрійте до кипіння.
 - Перелийте сироп до желатину з лимонним соком і збийте до однорідності.
 - Випікайте печиво 15 хвилин. Покрийте глазур'ю і посипте меленими горіхами.
 
Цей рецепт легко адаптувати під інший смак, замінивши лимон лаймом чи апельсином, що додасть нових смакових відтінків. Приготування цього печива забезпечить вам задоволення не лише від смаку, а й від процесу творчості, адже можна експериментувати з різними наповнювачами та прикрасами, створюючи свій унікальний кулінарний шедевр.