Віденські вафлі, рецепт для електровафельниці

Кухня
Інгредієнти:
- цукор – 40 г
- молоко – 150 мл
- сода – щіпка
- борошно – 250 г
- вершкове масло – 100 г
- яйця – 3 шт.
- оцет – 2 г
Рецепт приготування:
Якщо ви хочете порадувати всю сім'ю смачними ласощами, спробуйте приготувати віденські вафлі. Процес приготування простий і потребує мінімального набору продуктів. Навіть починаюча господиня легко впорається із завданням, перетворивши звичайний день на справжнє свято. Всі домочадці будуть у захваті від угощення.
- Викладіть вершкове масло у каструлю, розтопіть його на водяній бані.
- Додайте до масла цукор, збийте масу до однорідної консистенції.
- До загальної суміші додайте сирі яйця, збийте знову.
- Розігрійте молоко, приєднайте його до інших інгредієнтів.
- Додайте борошно, все добре перемішайте.
- До загальної маси додайте соду, загашену оцтом, та знову все перемішайте. Має утворитися однорідна консистенція, схожа на збиті вершки.
- Розігрійте електровафельницю, викладіть у неї тісто. Для 1 порції 2 ст. л. буде достатньо.
- Готуйте вафлі не більше 5 хвилин, до утворення рум'яної скоринки.
- Подавайте десерт до столу з соусом, фруктами, йогуртом чи морозивом.
Ласощі готові, тепер можна зібрати всіх домочадців за одним столом. Від хрустких вафель відмовитися важко. Кожен захоче скуштувати цей десерт. Щоб вафлі вийшли ще ніжнішими, додайте в тісто жовток та білок окремо. А для тих, хто стежить за фігурою, спробуйте замінити деякі інгредієнти на їхні дієтичні аналоги. Любителі солодкого точно оцінять це частування належно.