Швидка піца у сковороді
Кухня
Інгредієнти:
- яйця - 2 шт.
- сметана - 4 ст.л.
- борошно - 9 ст.л.
- майонез - 4 ст.л.
- відварене куряче філе - 50 г
- ковбаса - за смаком
- помідори - 2 шт.
- твердий сир (будь-який) - 200 г
- цибуля - 1 шт.
- кетчуп
- олія для смаження
Рецепт приготування:
Ця піца виходить апетитною, ніжною та ароматною. До начинки можна додати кукурудзу, замінити м'ясо та ковбасу на морепродукти.
- Спочатку готуємо начинку. Цибулю чистимо від лушпиння, нарізаємо дрібним кубиком. Так само поступаємо з ковбасою. З'єднуємо, легко обсмажуємо на сковороді.
- Філе пропускаємо через м'ясорубку, додаємо до продуктів.
- Сир окремо натираємо на крупній тертці, а помиті помідори перетворюємо на тонкі кільця.
- Починаємо готувати тісто. У глибокій ємності з'єднуємо яйця, сметану та майонез. Збиваємо. У процесі вводимо борошно. Повинна вийти однорідна маса без грудочок.
- Поверхню сковороди щедро змащуємо маслом. Виливаємо туди тісто, розподіляємо за допомогою столової ложки. Додаємо кетчуп.
- Потім розкладаємо м'ясну начинку.
- Прикрашаємо помідорами, щедро посипаємо сиром.
- Сковороду накриваємо кришкою, ставимо на слабкий вогонь, смажимо близько 20-30 хвилин.
Готову страву ріжемо на 4 порції і подаємо на стіл прямо у сковороді. Піца не вимагає жодних доповнень. У разі потреби її можна полити будь-яким соусом. Важливо під час приготування не відходити далеко від плити, оскільки піца в будь-який момент може підгоріти.
Додаткові поради та варіації:
- Для пікантності спробуйте додати трохи часнику або свіжих трав (наприклад, базиліку або орегано) до начинки.
- Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанським варіантам, замініть м'ясо і ковбасу на різноманітні овочі, такі як болгарський перець, гриби або шпинат.
- Для любителів гострого можна додати трохи гострого соусу або нарізаного гострого перцю до начинки.
- Спробуйте зробити піцу з різними видами сиру для більш насиченого смаку.