Швидка піца у сковороді

Швидка піца у сковороді
4.0
(5)
Метод: На плиті
Час приготування: 10 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • яйця - 2 шт.
  • сметана - 4 ст.л.
  • борошно - 9 ст.л.
  • майонез - 4 ст.л.
  • відварене куряче філе - 50 г
  • ковбаса - за смаком
  • помідори - 2 шт.
  • твердий сир (будь-який) - 200 г
  • цибуля - 1 шт.
  • кетчуп
  • олія для смаження

Рецепт приготування:

Ця піца виходить апетитною, ніжною та ароматною. До начинки можна додати кукурудзу, замінити м'ясо та ковбасу на морепродукти.

  1. Спочатку готуємо начинку. Цибулю чистимо від лушпиння, нарізаємо дрібним кубиком. Так само поступаємо з ковбасою. З'єднуємо, легко обсмажуємо на сковороді.
  2. Філе пропускаємо через м'ясорубку, додаємо до продуктів.
  3. Сир окремо натираємо на крупній тертці, а помиті помідори перетворюємо на тонкі кільця.
  4. Починаємо готувати тісто. У глибокій ємності з'єднуємо яйця, сметану та майонез. Збиваємо. У процесі вводимо борошно. Повинна вийти однорідна маса без грудочок.
  5. Поверхню сковороди щедро змащуємо маслом. Виливаємо туди тісто, розподіляємо за допомогою столової ложки. Додаємо кетчуп.
  6. Потім розкладаємо м'ясну начинку.
  7. Прикрашаємо помідорами, щедро посипаємо сиром.
  8. Сковороду накриваємо кришкою, ставимо на слабкий вогонь, смажимо близько 20-30 хвилин.

Готову страву ріжемо на 4 порції і подаємо на стіл прямо у сковороді. Піца не вимагає жодних доповнень. У разі потреби її можна полити будь-яким соусом. Важливо під час приготування не відходити далеко від плити, оскільки піца в будь-який момент може підгоріти.

Додаткові поради та варіації:

  • Для пікантності спробуйте додати трохи часнику або свіжих трав (наприклад, базиліку або орегано) до начинки.
  • Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанським варіантам, замініть м'ясо і ковбасу на різноманітні овочі, такі як болгарський перець, гриби або шпинат.
  • Для любителів гострого можна додати трохи гострого соусу або нарізаного гострого перцю до начинки.
  • Спробуйте зробити піцу з різними видами сиру для більш насиченого смаку.