Піца “Морський вовк” з горбушею та креветками
Кухня
Інгредієнти:
- дріжджове тісто — 200 г
- філе горбуші — 200 г
- кетчуп і майонез — по 1 ст.л.
- печериці (мариновані або свіжі) — 3 шт.
- креветки великі — 8 шт.
- помідор — 1 шт.
- сир твердих сортів — 150 г
- маслини (без добавок) — 5 шт.
- оливки — 5-6 шт.
- соняшникова олія — 1 ст.л.
Рецепт приготування:
- Рибу варимо на помірному вогні 15 хвилин. Потім знімаємо з неї шкірку, виймаємо кістки і розминаємо руками або виделкою.
- Гриби, маслини, оливки, помідори нарізаємо дрібними тонкими пластинами. Сир натираємо на тертці.
- Креветки варимо 5 хвилин і очищаємо. Залишаємо охолоджуватися.
- Змащуємо лист соняшниковою олією. Використовуємо рафіновану, щоб не було гіркоти. Інакше піца буде не такою смачною.
- Розкачуємо тісто круглим тонким пластом і викладаємо у форму для випічки. Зверху кладемо майонез, кетчуп і рівномірно розподіляємо.
- Рівномірно розкладаємо по тісту м'ясо горбуші, легко солимо.
- Ділимо креветки на 2 або 3 частини, розміщуємо на рибі. Потім викладаємо гриби.
- Покриваємо одним шаром помідори і посипаємо сиром. Прикрашаємо оливками та маслинами.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 10-15 хвилин.
Подавайте піцу "Морський вовк" гарячою для найкращого смаку. Ця піца ідеально поєднує в собі морські делікатеси з класичними інгредієнтами, створюючи незабутній смаковий досвід.