Тибетські котлети з соусом
Кухня
Інгредієнти:
- 400 г телячого фаршу
- 200 г тибетського гарбуза
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 2 ст.л. пшеничного борошна
- 2 ст.л. рослинної олії
- 1 ст.л. вершкового масла
- 2 зубчики часнику
- молотий коріандр за смаком
- сіль та перець за смаком
Рецепт приготування:
- Тибетський гарбуз очистіть від шкірки та насіння і натріть на крупній терці.
- Цибулину та часник поріжте великими шматками. Додайте їх до фаршу разом із тертим гарбузом та яйцем. Перемішайте.
- Додайте молотий коріандр, сіль, перець та пшеничне борошно. Перемішайте, щоб утворити однорідну масу.
- Накрийте миску з фаршем і залиште на 20 хвилин при кімнатній температурі.
- Розігрійте рослинну олію в сковороді на середньому вогні. Сформуйте котлети вологими руками та обсмажуйте кожну сторону котлети до золотистого кольору.
- Вимкніть піч та покладіть котлети на паперові рушники, щоб зняти надлишок олії.
- Для приготування тибетського соусу потрібно змішати усі інгредієнти: вершкове масло, часник, молотий коріандр, сіль та перець, і добре перемішати.
- Подайте котлети з тибетським соусом на окремих тарілках та прикрасьте зеленню за своїм бажанням.