Тибетські котлети з соусом

Тибетські котлети з соусом
4.7
(6)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 400 г телячого фаршу
  • 200 г тибетського гарбуза
  • 1 цибулина
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. пшеничного борошна
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 2 зубчики часнику
  • молотий коріандр за смаком
  • сіль та перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Тибетський гарбуз очистіть від шкірки та насіння і натріть на крупній терці.
  2. Цибулину та часник поріжте великими шматками. Додайте їх до фаршу разом із тертим гарбузом та яйцем. Перемішайте.
  3. Додайте молотий коріандр, сіль, перець та пшеничне борошно. Перемішайте, щоб утворити однорідну масу.
  4. Накрийте миску з фаршем і залиште на 20 хвилин при кімнатній температурі.
  5. Розігрійте рослинну олію в сковороді на середньому вогні. Сформуйте котлети вологими руками та обсмажуйте кожну сторону котлети до золотистого кольору.
  6. Вимкніть піч та покладіть котлети на паперові рушники, щоб зняти надлишок олії.
  7. Для приготування тибетського соусу потрібно змішати усі інгредієнти: вершкове масло, часник, молотий коріандр, сіль та перець, і добре перемішати.
  8. Подайте котлети з тибетським соусом на окремих тарілках та прикрасьте зеленню за своїм бажанням.