1 ст.л. томатної пасти або кетчупу (не обов'язково)
декілька гілочок свіжої зелені
сіль, перець та спеції за смаком
Рецепт:
Промийте курячу печінку, обсушіть та наріжте на невеликі шматочки. Очистіть цибулю та наріжте її дрібненько.
На сковороді розігрійте 2-3 ст.л. рослинної олії та додайте на неї цибулю. Обсмажуйте на середньому вогні до золотистого кольору, помішуючи.
Додайте на сковороду курячу печінку та перемішайте. Смажте на середньому вогні протягом 5-7 хвилин, помішуючи.
Додайте на сковороду сметану, кетчуп/томатну пасту, сіль та перець за смаком та ретельно перемішайте.
Тушкуйте курячу печінку в сметанному соусі приблизно 5 хвилин на помірному вогні. Промийте зелень, обсушіть та наріжте її дрібненько. Додайте в готову страву та перемішайте.
Зняти сковорду з вогню, накрити кришкою та залишити на 10-15 хвилин. Розкласти тушковану курячу печінку в сметанному соусі по тарілках та подавати до столу з будь-яким гарніром за вашим смаком.