Тушкована бананова шкірка

Тушкована бананова шкірка
4.4
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • яловичина – 700 г
  • морква – 3 шт.
  • банан – 1 шт.
  • ріпа – 3 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • сіль та спеції за смаком
  • стебло селери – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Промийте яловичину під проточною водою та наріжте на шматочки довільної форми. Викладіть м'ясо у каструлю та залийте гарячою водою.
  2. Очистіть банан від шкірки, саме шкірка нам і знадобиться для приготування страви.
  3. Добре промиту бананову шкірку цілком викладіть у каструлю з м'ясом.
  4. За допомогою шумівки видаліть піну, яка утворилась під час варіння. Вже через 30 хвилин почнемо додавати до м'яса овочі.
  5. Очищену моркву наріжте брусочками, ріпчасту цибулю наріжте напівкільцями. Зубчики часнику дрібно наріжте, ріпу та стебло селери наріжте довільно.
  6. Викладіть усі подрібнені овочі у каструлю. Долийте необхідну кількість води та продовжуйте тушкувати.
  7. Коли яловичина буде майже готова, видаліть бананову шкірку, викиньте її та змішайте м'ясо з овочами. Додайте всі необхідні спеції та сіль, продовжуйте готувати ще 25 хвилин. Викладіть м'ясо з овочами на тарілку та подавайте до столу.
  8. Готову страву подавайте до столу разом з майонезом або сметаною, присипавши зеленню.

Додаткова інформація:

Цей рецепт є відмінним прикладом того, як традиційні інгредієнти можуть бути використані у нових та цікавих способах. Бананова шкірка не тільки додає унікальний смак до гуляшу, але й вносить корисні вітаміни та мінерали. Спробуйте цей рецепт для зміни звичайного меню та здивуйте своїх гостей незвичайним поєднанням інгредієнтів.