Тунець із болгарським перцем на грилі

Тунець із болгарським перцем на грилі
3.9
(13)
Метод: На грилі
Час приготування: 15 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • тунець - 250 г
  • болгарський перець - 4 шт.
  • оливкова олія - за смаком
  • лимонний сік - за смаком
  • зелена цибуля - за смаком
  • оцет - за смаком
  • маслини - 6 шт.
  • перець з сіллю - за смаком

Рецепт приготування:

Тунець з болгарським перцем обов'язково сподобається кожному, залишить незабутнє враження на гостей своїм пікантним смаком.

  1. Шматочки риби замочують на п'ятнадцять хвилин у столовому оцті, наполовину розбавленому водою. Потім їх перчать і солять, змащують оливковою олією.
  2. Кожен болгарський перчик ріжуть навпіл, кладуть на гриль, чекають близько десяти хвилин – шкірка має підгоріти. Після цього перці перекладають у пакет і закривають.
  3. Рибу смажать з усіх боків на грилі. Досить п'ятнадцяти хвилин. А остиглі перчики нарізають, змішують з маслом, соком лимона, порізаною зеленою цибулею та оливками.

Тунець подають на одній тарілці разом з шматочками болгарського перцю.

Доповнення:

Щоб додати страві ще більше смаку, можна додати невелику кількість свіжого базиліка або кілька гілочок розмарину при смаженні. Також чудово підійде тертий пармезан, який можна посипати зверху перед подачею. Це додасть страві нотку італійської кухні та зробить її ще більш ароматною.