Гуляш зі свинини з підливою

Гуляш зі свинини з підливою
5.0
(14)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 600 г свинини
  • 2 болгарських перці
  • 500 г квашеної капусти
  • 1 банка консервованих томатів (425 мл)
  • 2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 4 ст.л. рослинної олії
  • сіль, перець, паприка - за смаком
  • 1 лавровий лист
  • 1 ч.л. кмину
  • 150 г сметани

Рецепт приготування:

  1. Очистіть болгарський перець від насіннєвої коробки та наріжте довільно.
  2. Дрібно наріжте цибулю і часник.
  3. Капусту подрібніть за допомогою гострого ножа.
  4. Томати разом з соком перелийте в чашу блендера та подрібніть.
  5. М'ясо наріжте рівними шматочками та обсмажте у сковорідці на гарячій олії до золотистої скоринки.
  6. Додайте цибулю, часник та продовжуйте термічну обробку.
  7. Викладіть в сковорідку овочі. Посоліть, приправте за смаком, покладіть лавровий лист.
  8. Накрийте кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте 45 хвилин.
  9. За 2 хвилини до завершення тушкування додайте сметану. Перемішайте.
  10. Гуляш по-венгерськи готовий. Смачного!

Додаткові поради:

Для подачі гуляшу можна використовувати хліб. Виберіть невеликі булочки, розріжте їх навпіл, вийміть м'якоть і наповніть гуляшем. Під час подачі прикрасьте зеленню. Для більшої густоти гуляшу, при обсмажуванні м'яса, можна додати трохи борошна.