Гуляш зі свинини з підливою
Кухня
Інгредієнти:
- 600 г свинини
- 2 болгарських перці
- 500 г квашеної капусти
- 1 банка консервованих томатів (425 мл)
- 2 цибулини
- 2 зубчики часнику
- 4 ст.л. рослинної олії
- сіль, перець, паприка - за смаком
- 1 лавровий лист
- 1 ч.л. кмину
- 150 г сметани
Рецепт приготування:
- Очистіть болгарський перець від насіннєвої коробки та наріжте довільно.
- Дрібно наріжте цибулю і часник.
- Капусту подрібніть за допомогою гострого ножа.
- Томати разом з соком перелийте в чашу блендера та подрібніть.
- М'ясо наріжте рівними шматочками та обсмажте у сковорідці на гарячій олії до золотистої скоринки.
- Додайте цибулю, часник та продовжуйте термічну обробку.
- Викладіть в сковорідку овочі. Посоліть, приправте за смаком, покладіть лавровий лист.
- Накрийте кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте 45 хвилин.
- За 2 хвилини до завершення тушкування додайте сметану. Перемішайте.
- Гуляш по-венгерськи готовий. Смачного!
Додаткові поради:
Для подачі гуляшу можна використовувати хліб. Виберіть невеликі булочки, розріжте їх навпіл, вийміть м'якоть і наповніть гуляшем. Під час подачі прикрасьте зеленню. Для більшої густоти гуляшу, при обсмажуванні м'яса, можна додати трохи борошна.