Яловичина, тушкована в сметані на сковороді

Яловичина, тушкована в сметані на сковороді
4.1
(10)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 600 г яловичини
  • 100 г сметани
  • 1 цибулина
  • сіль, приправи - за смаком
  • рослинна олія
  • 200 г води (до сметани)

Рецепт приготування:

Ця страва готується дуже швидко та відмінно підходить для сімейної вечері. Вона чудово поєднується з будь-яким гарніром - картопляним пюре, рисом, макаронними виробами.

  1. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками. Усі прожилки та плівки видаляємо, інакше продукт буде жорстким. Обсмажуємо в розігрітій олії, періодично помішуючи. Найкраще це робити на повільному вогні, накривши кришкою.
  2. Цибулю нарізаємо напівкільцями, викладаємо до м'яса і обсмажуємо до золотистого кольору.
  3. У невеликій ємності змішуємо сметану з окропом. Отриману суміш виливаємо в сковороду, додаємо сіль, спеції. Залишаємо на повільному вогні ще на 20 хвилин.
  4. Страва готова. Смачного!

Доповнення:

Яловичина матиме густу консистенцію, якщо перед додаванням сметани всипати у сковороду 3-4 столові ложки борошна. Страва отримає цікавий присмак, якщо наприкінці приготування додати до неї тертий копчений сир. Щоб зробити м'ясо пікантнішим, можна додати подрібнений зі щіпкою солі часник.