Яловичина, тушкована в сметані на сковороді

Кухня
Інгредієнти:
- 600 г яловичини
- 100 г сметани
- 1 цибулина
- сіль, приправи - за смаком
- рослинна олія
- 200 г води (до сметани)
Рецепт приготування:
Ця страва готується дуже швидко та відмінно підходить для сімейної вечері. Вона чудово поєднується з будь-яким гарніром - картопляним пюре, рисом, макаронними виробами.
- М'ясо нарізаємо невеликими шматочками. Усі прожилки та плівки видаляємо, інакше продукт буде жорстким. Обсмажуємо в розігрітій олії, періодично помішуючи. Найкраще це робити на повільному вогні, накривши кришкою.
- Цибулю нарізаємо напівкільцями, викладаємо до м'яса і обсмажуємо до золотистого кольору.
- У невеликій ємності змішуємо сметану з окропом. Отриману суміш виливаємо в сковороду, додаємо сіль, спеції. Залишаємо на повільному вогні ще на 20 хвилин.
- Страва готова. Смачного!
Доповнення:
Яловичина матиме густу консистенцію, якщо перед додаванням сметани всипати у сковороду 3-4 столові ложки борошна. Страва отримає цікавий присмак, якщо наприкінці приготування додати до неї тертий копчений сир. Щоб зробити м'ясо пікантнішим, можна додати подрібнений зі щіпкою солі часник.