Торт-суфле: рецепт покроково в домашніх умовах

Торт-суфле: рецепт покроково в домашніх умовах
4.8
(13)
Метод: В духовці
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • цукор - 120 г
  • борошно - 120 г
  • ванільний цукор - 1 пакетик
  • курячі яйця - 4 шт.
  • сіль - 1 г

Для суфле:

  • персиковий йогурт - 650 г
  • цукор - 3 ст.л.
  • лимон - 0,5 шт.
  • ванільний цукор - 1 пакетик
  • жирні вершки - 250 мл
  • желатин - 10 г

Для желе:

  • консервовані персики - 1 банка
  • апельсиновий сік - 0,5 стакану
  • желатин - 5 г
  • лимонний сік - за смаком
  • цукор - за смаком

Рецепт приготування:

Торт-суфле з персиками:

Щоб приготувати цей легкий і повітряний торт-суфле, дотримуйтеся рецепту від А до Я. Цей домашній десерт гарантовано вас вразить.

  1. Почнемо з виготовлення бісквіту. Збийте яйця разом з цукром та сіллю. Додайте ванільний цукор, трохи гірчичного порошку та борошно. Перемішайте до отримання однорідного тіста.
  2. Вилийте тісто у форму і випікайте при 200 градусах протягом 15 хвилин.
  3. Далі готуємо суфле. Розчиніть желатин у трьох ложках води та залиште на 20 хвилин.
  4. Збийте вершки з цукром та додайте їх до йогурту.
  5. Розігрійте желатин з лимонним соком і додайте його до суфле. Потім поставте у холодильник.
  6. Зараз займемося желе. Змішайте сік від персиків, апельсиновий сік, желатин і цукор за смаком. Поставте в холодильник.
  7. На готовий бісквіт вилийте желе, а поверхню, за бажанням, прикрасьте шматочками консервованих персиків.
  8. Торт-суфле з персиками відправте у холодильник до повного остигання.
  9. При подачі прикрасьте десерт ягодами у желе, розтопленим шоколадом або глазур'ю.

Цей торт-суфле стане чудовою основою для будь-якого свята або сімейного обіду. Насолоджуйтеся смаком персиків та ніжностю суфле!