Торт-суфле: рецепт покроково в домашніх умовах
Кухня
Інгредієнти:
Для бісквіта:
- цукор - 120 г
- борошно - 120 г
- ванільний цукор - 1 пакетик
- курячі яйця - 4 шт.
- сіль - 1 г
Для суфле:
- персиковий йогурт - 650 г
- цукор - 3 ст.л.
- лимон - 0,5 шт.
- ванільний цукор - 1 пакетик
- жирні вершки - 250 мл
- желатин - 10 г
Для желе:
- консервовані персики - 1 банка
- апельсиновий сік - 0,5 стакану
- желатин - 5 г
- лимонний сік - за смаком
- цукор - за смаком
Рецепт приготування:
Торт-суфле з персиками:
Щоб приготувати цей легкий і повітряний торт-суфле, дотримуйтеся рецепту від А до Я. Цей домашній десерт гарантовано вас вразить.
- Почнемо з виготовлення бісквіту. Збийте яйця разом з цукром та сіллю. Додайте ванільний цукор, трохи гірчичного порошку та борошно. Перемішайте до отримання однорідного тіста.
- Вилийте тісто у форму і випікайте при 200 градусах протягом 15 хвилин.
- Далі готуємо суфле. Розчиніть желатин у трьох ложках води та залиште на 20 хвилин.
- Збийте вершки з цукром та додайте їх до йогурту.
- Розігрійте желатин з лимонним соком і додайте його до суфле. Потім поставте у холодильник.
- Зараз займемося желе. Змішайте сік від персиків, апельсиновий сік, желатин і цукор за смаком. Поставте в холодильник.
- На готовий бісквіт вилийте желе, а поверхню, за бажанням, прикрасьте шматочками консервованих персиків.
- Торт-суфле з персиками відправте у холодильник до повного остигання.
- При подачі прикрасьте десерт ягодами у желе, розтопленим шоколадом або глазур'ю.
Цей торт-суфле стане чудовою основою для будь-якого свята або сімейного обіду. Насолоджуйтеся смаком персиків та ніжностю суфле!