Пиріг з яйцями та зеленою цибулею в духовці.
Кухня
Інгредієнти:
Тісто:
- масло вершкове - 150 г
- розпушувач - 1 пачка
- куряче яйце сире - 2 шт.
- кефір - 400 мл
- цукор - 2 ст. ложки
- борошно - 300 г
- сіль - щіпка
Начинка:
- куряче яйце варене - 2 шт.
- сіль - 5 г
- рослинна олія - 5 мл
- цибуля зелена - 1 пучок
Рецепт приготування:
Цей рецепт нашого пирога вважається традиційним, оскільки яйця ідеально поєднуються з ароматною зеленою цибулею. Готовий пиріг виходить ніжним, ароматним та ситним, і при цьому процес його приготування абсолютно нескладний. І ось як його приготувати за кроками:
- Розтопіть вершкове масло, потім перелийте його у миску та додайте цукор зі щіпкою солі.
- Влийте в масло кефір. Використовуйте продукт кімнатної температури.
- Окремо збийте яйця та додайте їх до рідини, ретельно змішуючи компоненти до однорідності.
- Просійте борошно в миску і додайте розпушувач.
- Ретельно змішуйте інгредієнти, важливо, щоб тісто не містило грудочок.
- Промийте та дрібно наріжте зелену цибулю, а також наріжте варені яйця.
- Злегка обсмажте нарізану цибулю на рослинній олії, а потім додайте її до яєць.
- Посоліть начинку за смаком.
- Підготуйте форму, влийте у неї половину готового тіста, розподіліть начинку і зверху залийте іншою половиною тіста. Все, можна відправляти майбутній пиріг у духовку.
Важливо:
Пиріг потрібно пекти не менше сорока хвилин при температурі 170 градусів. Смачного!