Торт "Шоколад на окропі"
Кухня
Шоколадний бісквіт - це справжнє джерело радості для гурманів. Його ніжний смак та аромат перенесуть вас у світ солодких емоцій. А ось і рецепт, щоб створити це диво власноруч:
Інгредієнти:
- 2 стакани борошна
- 2 стакани цукру
- 2 шт. яєць
- 1,5 ч.л соди
- щіпка солі
- 1,5 ч.л розпушувача тіста
- 1 стакан молока
- 1/3 стакана рослинної олії
- 6 ст.л какао
- 1 стакан окропу
Рецепт приготування:
- У глибокій мисці змішайте борошно, какао та розпушувач тіста.
- У іншій мисці збийте яйця з сіллю до пишної піни, додайте цукор і продовжуйте збивати. Далі додайте молоко та рослинну олію, знову збийте до однорідності.
- Поступово додайте сухі інгредієнти до мокрих, постійно перемішуючи.
- Додайте соду до окропу та швидко влийте у тісто, ретельно перемішуючи до отримання гладкого, рідкого тіста.
- Розігрійте мультиварку, змастивши її чашу рослинною олією. Вилийте тісто і випікайте в режимі "Випікання" протягом 45 хвилин, потім вимкніть і знову увімкніть на 45 хвилин.
- Якщо ви вирішили випікати у духовці, розділіть тісто на дві частини і випікайте при 160-180 градусах протягом 40-45 хвилин.
- Остудіть бісквіт та насолоджуйтеся смаком ніжності, подарованого власними руками. Смачного!
Результат - ароматний шедевр у світі шедеврів, готовий прикрасити будь-яку гастрономічну подію. Відчуйте магію кулінарії та радуйте близьких неймовірним смаком!