Торт "Шоколад на окропі"

Торт "Шоколад на окропі"
3.9
(11)
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Шоколадний бісквіт - це справжнє джерело радості для гурманів. Його ніжний смак та аромат перенесуть вас у світ солодких емоцій. А ось і рецепт, щоб створити це диво власноруч:

Інгредієнти:

  • 2 стакани борошна
  • 2 стакани цукру
  • 2 шт. яєць
  • 1,5 ч.л соди
  • щіпка солі
  • 1,5 ч.л розпушувача тіста
  • 1 стакан молока
  • 1/3 стакана рослинної олії
  • 6 ст.л какао
  • 1 стакан окропу

Рецепт приготування:

  1. У глибокій мисці змішайте борошно, какао та розпушувач тіста.
  2. У іншій мисці збийте яйця з сіллю до пишної піни, додайте цукор і продовжуйте збивати. Далі додайте молоко та рослинну олію, знову збийте до однорідності.
  3. Поступово додайте сухі інгредієнти до мокрих, постійно перемішуючи.
  4. Додайте соду до окропу та швидко влийте у тісто, ретельно перемішуючи до отримання гладкого, рідкого тіста.
  5. Розігрійте мультиварку, змастивши її чашу рослинною олією. Вилийте тісто і випікайте в режимі "Випікання" протягом 45 хвилин, потім вимкніть і знову увімкніть на 45 хвилин.
  6. Якщо ви вирішили випікати у духовці, розділіть тісто на дві частини і випікайте при 160-180 градусах протягом 40-45 хвилин.
  7. Остудіть бісквіт та насолоджуйтеся смаком ніжності, подарованого власними руками. Смачного!

Результат - ароматний шедевр у світі шедеврів, готовий прикрасити будь-яку гастрономічну подію. Відчуйте магію кулінарії та радуйте близьких неймовірним смаком!