Торт із печива зі сметаною

Торт із печива зі сметаною
4.8
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 10 хв.
Кухня

Коли маєте бажання швидко приготувати щось до чаю, спробуйте зробити цей тортик з печива зі сметанним кремом. Результат вас обов'язково порадує та приємно здивує.

Інгредієнти:

  • приблизно 600-700 г пісочного печива.
  • 500 г сметани 20%.
  • фрукти або мармелад - за бажанням.

Рецепт приготування:

  1. Покрийте форму для випічки квадратної або прямокутної форми папером або харчовою плівкою. Розкладіть шар печива так, щоб вони не перекривали одне одного, але й не залишалося порожніх проміжків між ними.
  2. Покрийте печиво тонкими шматочками фруктів або мармеладу (за бажанням) та рівномірно намажте сметаною. Знову закрийте все печивом, потім розкладіть фруктовий шар і знову намажте сметаною.
  3. Повторюйте такі шари, поки не закінчиться печиво та сметана. Покрийте торт харчовою плівкою та відправте на ніч у холодильник.
  4. Через 8-12 годин можна обережно вийняти торт з печива з допомогою паперу або плівки на тарілку, прикрасити за своїм смаком та подавати до столу. Смачного чаювання!

Додаткова інформація:

Торт із печива зі сметанним кремом - це чудова альтернатива класичному торту з кремом. Його приготування дуже просте та не вимагає великої кількості інгредієнтів. Можете експериментувати з додаванням різних фруктів або мармеладу, щоб додати особливого смаку вашому десерту. Не забудьте насолодитися чашкою чаю разом з цим чудовим тортиком!