Рецепт: Торт Мурашник із печива

Кухня
Інгредієнти:
- банка вареного згущеного молока (близько 380 гр)
- 350 гр несолоних крекерів (бажано з маком)
- 300 гр вершкового масла
- 120 гр волоських горіхів (очищених)
- + кокосова стружка або тертий шоколад для прикраси
Рецепт приготування страви:
- Волоські горіхи очистити від шкаралупи і порізати невеликими шматочками, обсмажити на сухій сковороді до появи приємного аромату. Зняти сковорідку з вогню і залишити горіхи до повного охолодження.
- Вершкове масло залишити на 15 хвилин у теплі, щоб воно підтануло. Якщо печиво велике - подрібнити його за допомогою качалки. Остиглі горіхи подрібнити качалкою або в блендері до великої крихти.
- Вершкове масло збити міксером протягом 2-3 хвилин до пишності. Потім поступово ввести згущене молоко і збивати масляний крем ще пару хвилин до однорідного кольору і консистенції.
- З'єднати в мисці печиво, крем з масла і згущеного молока, подрібнені горіхи і ретельно перемішати. Викласти масу гіркою на тарілку, надати їй форму мурашника і прикрасити на свій смак.
- Мурашник із печива має настоятися в холодильнику щонайменше 3-4 години. Потім можна вийняти страву з холодильника і подавати до столу. Приємного чаювання!
Десерти завжди додають насолоди й тепла в наше життя. Різнокольорові шари печива, кремова текстура та аромат волоських горіхів створюють неперевершений дует смаку та задоволення. Спробуйте цей простий рецепт торта "Мурашник з печива" та потіште своїх близьких улюбленими солодощами. Цей чудовий десерт також може бути чудовим варіантом для дитячих вечірок або святкових заходів. Подаруйте собі та своїм гостям смакові емоції, які залишаться в пам'яті надовго.