Торт із печива з сиром та желатином.

Торт із печива з сиром та желатином.
3.5
(5)
Метод: На плиті
Час приготування: 480 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 700 г сиру
  • 200 г цукру
  • 200 мл вершків 15-20%
  • 120 г пісочного печива
  • 100 г вершкового масла
  • 2 ст. л. желатину
  • 5 г ванільного цукру

Рецепт приготування:

  1. Сир протерти через сито, додати цукор, влити половину вершків та збити блендером або міксером до однорідної, кремової консистенції. Додати ванільний цукор до сирної маси та перемішати.
  2. Залишити сирний крем на 10-15 хвилин. Тим часом залити желатин вершками, що залишилися (100 мл), розмішати і залишити на 10 хвилин. Вийняти вершкове масло з холодильника та залишити при кімнатній температурі.
  3. Поставити посудину з желатином на водяну баню і, постійно помішуючи, нагрівати желатин до повного розчинення. Зняти посудину з водяної бані та дати охолонути до кімнатної температури.
  4. Знову збити сирний крем блендером або міксером, додати желатин з вершками та перемішати. Накрити миску кришкою та убрати на 10-15 хвилин до холодильника.
  5. Тим часом подрібнити печиво в крихту за допомогою блендеру, додати м'яке вершкове масло та ретельно перетерти руками. Форму для випічки застелити пергаментною бумагою або харчовою плівкою, утрамбувати на дні форми крихту печива з маслом.
  6. Зверху на пісочну основу вилити сирний крем з желатином, рівномірно розподілити та покрити харчовою плівкою. Залишити торт з печива, сиру та желатину в холодильнику на 3-4 години, щоб начинка затверділа.
  7. Готовий торт нарізати на шматочки, перекласти на тарілку та прикрасити за своїм смаком. Цей десерт стане чудовим варіантом для святкового столу або просто для затишної вечері в колі родини.

Цей торт з печивом, творогом та желатином є ідеальним варіантом для тих, хто не хоче витрачати багато часу на приготування десерту, але при цьому хоче насолодитися чудовим смаком та ніжною текстурою. Ви можете додати до начинки торту свої улюблені фрукти або ягоди, щоб урізноманітнити смак та зробити його ще більш яскравим та соковитим. Також, цей торт можна зберігати в холодильнику протягом кількох днів, що дозволить насолоджуватися ним ще довше. Спробуйте його самі і насолоджуйтеся чудовим смаком!