Торт "Чарівниця"
Час приготування:
180 хв.
Кухня
Дитячі спогади часто асоціюються із смаком торту "Чарівниця". Цей десерт складається з двох ніжних бісквітів, з'єднаних смачним кремом і покритих шоколадною помадкою. Давайте згадаємо дитинство та розкриємо секрети готування цього торту!
Інгредієнти на форму діаметром 22 см:
Тісто:
- Борошно – 130 г
- Цукор – 180 г
- Яйця – 5 шт.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Крем:
- Яйце – 1 шт.
- Молоко – 250 мл
- Цукор – 90 г
- Борошно – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 80 г
- Ванільний цукор
Помадка:
- Какао – 4 ст. л.
- Цукор – 4 ст. л.
- Масло вершкове – 40 г
- Молоко – 30-40 мл.
Рецепт приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів і устиліть дно та бортики форми пергаментом.
- Для коржів збийте яйця міксером до стійкої піни. Додайте цукор та ванільний цукор, збивайте 1,5 хвилини.
- Підсипте до яєчної маси борошно з розпушувачем, перемішайте лопаткою.
- Перекладіть тісто в форму. Випікайте з конвекцією протягом 30 хвилин.
- Для крему в сотейнику поєднайте яйце, молоко та цукор. Додайте борошно, перемішайте. Варіть на середньому вогні до загусання, помішуючи.
- Перекладіть у посудину, додайте ваніль і вершкове масло. Збийте блендером.
- Дайте бісквіту остигнути і розріжте його на дві частини. За бажанням просочіть молоком з цукровою пудрою.
- Форму встіліть пергаментом, виложіть корж і промажте його кремом. Накрийте другим коржем.
- Покрийте бісквіт пергаментом. Поставте в холодильник на кілька годин.
- Для помадки какао змішайте з цукром. Додайте вершкове масло та ванільний цукор. Перемішайте, облийте шоколадною помадкою торт.
Цей смачний торт "Чарівниця" принесе вам радість та смак дитинства. Спробуйте його приготувати та насолоджуйтеся кожним шматочком! Смачного!