Торт "Чарівниця"

Торт "Чарівниця"
4.4
(7)
Час приготування: 180 хв.
Кухня

Дитячі спогади часто асоціюються із смаком торту "Чарівниця". Цей десерт складається з двох ніжних бісквітів, з'єднаних смачним кремом і покритих шоколадною помадкою. Давайте згадаємо дитинство та розкриємо секрети готування цього торту!

Інгредієнти на форму діаметром 22 см:

Тісто:

  • Борошно – 130 г
  • Цукор – 180 г
  • Яйця – 5 шт.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Крем:

  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 250 мл
  • Цукор – 90 г
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 80 г
  • Ванільний цукор

Помадка:

  • Какао – 4 ст. л.
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Масло вершкове – 40 г
  • Молоко – 30-40 мл.

Рецепт приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів і устиліть дно та бортики форми пергаментом.
  2. Для коржів збийте яйця міксером до стійкої піни. Додайте цукор та ванільний цукор, збивайте 1,5 хвилини.
  3. Підсипте до яєчної маси борошно  з розпушувачем, перемішайте лопаткою.
  4. Перекладіть тісто в форму. Випікайте з конвекцією протягом 30 хвилин.
  5. Для крему в сотейнику поєднайте яйце, молоко та цукор. Додайте борошно, перемішайте. Варіть на середньому вогні до загусання, помішуючи.
  6. Перекладіть у посудину, додайте ваніль і вершкове масло. Збийте блендером.
  7. Дайте бісквіту остигнути і розріжте його на дві частини. За бажанням просочіть молоком з цукровою пудрою.
  8. Форму встіліть пергаментом, виложіть корж і промажте його кремом. Накрийте другим коржем.
  9. Покрийте бісквіт пергаментом. Поставте в холодильник на кілька годин.
  10. Для помадки какао змішайте з цукром. Додайте вершкове масло та ванільний цукор. Перемішайте, облийте шоколадною помадкою торт.

Цей смачний торт "Чарівниця" принесе вам радість та смак дитинства. Спробуйте його приготувати та насолоджуйтеся кожним шматочком! Смачного!