Тісто для піци в хлібопічці

Тісто для піци в хлібопічці
4.3
(7)
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 600 г борошна
  • 350 мл чистої води
  • 50 мл оливкової олії (можна замінити будь-якою рослинною олією)
  • 2 ч.л. сухих дріжджів
  • 3/4-1 ч.л. солі

Рецепт приготування:

  1. В чашу хлібопічки влити теплу воду, оливкову олію, додати дріжджі та розмішати. Потім насипати зверху борошно та сіль.
  2. Закрити кришку хлібопічки та встановити режим "Тісто" на 1,5 години. Після звукового сигналу вийняти тісто на поверхню, присипану борошном, та замісити його руками.
  3. Зі вказаної кількості отримується 2 круглі піци з діаметром близько 35-40 см.

Просто та швидко. А тепер, коли ви знаєте секрет ідеального тіста, ви можете експериментувати з різними начинками та створювати неперевершену домашню піцу, яка порадує всю вашу родину та гостей. Смачного!