Тісто для піци в хлібопічці

Кухня
Інгредієнти:
- 600 г борошна
- 350 мл чистої води
- 50 мл оливкової олії (можна замінити будь-якою рослинною олією)
- 2 ч.л. сухих дріжджів
- 3/4-1 ч.л. солі
Рецепт приготування:
- В чашу хлібопічки влити теплу воду, оливкову олію, додати дріжджі та розмішати. Потім насипати зверху борошно та сіль.
- Закрити кришку хлібопічки та встановити режим "Тісто" на 1,5 години. Після звукового сигналу вийняти тісто на поверхню, присипану борошном, та замісити його руками.
- Зі вказаної кількості отримується 2 круглі піци з діаметром близько 35-40 см.
Просто та швидко. А тепер, коли ви знаєте секрет ідеального тіста, ви можете експериментувати з різними начинками та створювати неперевершену домашню піцу, яка порадує всю вашу родину та гостей. Смачного!