Дитяче сирне печиво

Дитяче сирне печиво
4.2
(14)
Метод: В духовці
Час приготування: 180 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 250 г борошна
  • 200 г сиру
  • 150 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • щіпка ваніліну
  • щіпка солі

Рецепт приготування:

  1. Натріть вершкове масло на крупній тертці та розітріть його виделкою разом з цукром та ваніліном. Додайте сир та збийте міксером до однорідної консистенції.
  2. Поступово додавайте борошно з сіллю до сирної маси, замішуйте однорідне тісто. Щільно оберніть його харчовою плівкою та залиште у холодильнику принаймні на 2 години (ще краще - на ніч).
  3. Вийміть тісто з холодильника і розкатайте його на столі до товщини близько 5 мм, посипаючи стіл борошном. Виріжте з розкатаного творожного тіста печиво будь-якої форми (за допомогою склянки, ножа або формочок для печива, - як вам захочеться).
  4. Розкладіть вироби на лист, попередньо вкритий папером для випічки. Випікайте сирне печиво протягом близько 15 хвилин при 180°C або до легкого золотистого кольору.
  5. Вийміть лист із печивом, перекладіть печиво на тарілку. На лист викладіть наступну партію і продовжуйте випікати до готовності. Після повного охолодження подавайте сирне печиво дітям з чаєм, соком або молоком.

Цей рецепт простий у виконанні та гарантує свіжий, натуральний смак. Замість магазинних виробів насолоджуйтесь натуральними та корисним смаколиками разом з вашою родиною!