Дитяче сирне печиво
Кухня
Інгредієнти:
- 250 г борошна
- 200 г сиру
- 150 г вершкового масла
- 100 г цукру
- щіпка ваніліну
- щіпка солі
Рецепт приготування:
- Натріть вершкове масло на крупній тертці та розітріть його виделкою разом з цукром та ваніліном. Додайте сир та збийте міксером до однорідної консистенції.
- Поступово додавайте борошно з сіллю до сирної маси, замішуйте однорідне тісто. Щільно оберніть його харчовою плівкою та залиште у холодильнику принаймні на 2 години (ще краще - на ніч).
- Вийміть тісто з холодильника і розкатайте його на столі до товщини близько 5 мм, посипаючи стіл борошном. Виріжте з розкатаного творожного тіста печиво будь-якої форми (за допомогою склянки, ножа або формочок для печива, - як вам захочеться).
- Розкладіть вироби на лист, попередньо вкритий папером для випічки. Випікайте сирне печиво протягом близько 15 хвилин при 180°C або до легкого золотистого кольору.
- Вийміть лист із печивом, перекладіть печиво на тарілку. На лист викладіть наступну партію і продовжуйте випікати до готовності. Після повного охолодження подавайте сирне печиво дітям з чаєм, соком або молоком.
Цей рецепт простий у виконанні та гарантує свіжий, натуральний смак. Замість магазинних виробів насолоджуйтесь натуральними та корисним смаколиками разом з вашою родиною!