Тілапія в духовці з помідорами і маринованою цибулею

Тілапія в духовці з помідорами і маринованою цибулею
4.2
(9)
Метод: В духовці
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 4-5 ст.л. сметани
  • сіль за смаком
  • 3 тушки тілапії
  • кунжутна олія за смаком
  • 1 шт. цибуля
  • 2 шт. помідори
  • перець духмяний мелений за смаком
  • 3 ст.л. соєвого соусу
  • 1 жменя свіжого базиліку
  • 3 ст.л. рубаного кропу
  • 1 шт. лимон

Рецепт приготування:

  1. Ретельно промийте всі тушки тілапії, викладіть їх на паперовий рушник й дайте висохнути.
  2. Для маринаду нашаткуйте дуже тонко цибулю, додайте соєвий соус, лимонний сік, мелений перець та кунжутну олію. Ретельно перемішайте маринад, додайте трохи нарізаної цибулі і покладіть тушки тілапії в цей маринад. Закрийте миску харчовою плівкою і залиште в холодильнику протягом трьох годин.
  3. Приготуйте форму для запікання, викладіть її дно великим шматком фольги, розкладіть тушки маринованої тілапії і розподіліть суміш з рубаного кропу і сметани.
  4. Покладіть кружечки помідорів і цибулю з маринаду зверху.
  5. Загорніть рибу у фольгу, щоб утворити пакет і поставте форму з тілапією в духовку, запікайте при 180 градусах протягом двадцяти хвилин.

Ця риба чудово підходить як самостійна страва або в супроводі, наприклад, картоплі. Готуйте та насолоджуйтесь.

Смачного!