Рецепт бризолі з курки

Рецепт бризолі з курки
5.0
(6)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • фарш із курячого філе – 400 г
  • яйця – 5 шт.
  • оливкова олія – для смаження
  • молоко – 25 мл
  • сіль, перець – за смаком
  • майонез – 3 ст. л.
  • мариновані огірки – 2 шт.
  • часник – 1 зубчик

Рецепт приготування:

  1. Додайте сіль та перець до курячого фаршу і добре перемішайте, роблячи суміш рівномірною. Якщо суміш здається рідкою, можна додати трохи манної крупи або крохмалю і дати їй трохи підстояти.
  2. Розділіть масу на невеликі кульки, розміром не більше горіха.
  3. За допомогою качалки розкатайте кожну кульку до розміру сковороди.
  4. У великій мисці збийте яйця з щіпкою солі. Додайте молоко і оливкову олію, і продовжуйте змішувати.
  5. Розігрійте сковорідку з олією, вилийте невелику порцію збитого яєчного міксу, а зверху рівномірно розмістіть фарш. Смажте до золотистості.
  6. Обережно перегорніть млинець на інший бік. Згортайте кожен бризоль пополам і також смажте з обох сторін.
  7. Вимитий і дрібно нарізаний зубчик часнику змішайте з майонезом.
  8. Мариновані огірки наріжте соломкою.
  9. Змажте кожен бризоль сумішшю з часнику та майонезу всередині, зверху додайте огірки, а потім накрийте другою половиною.

Як варіант начинки для бризолів, можна використовувати вершковий або твердий сир, болгарський перець, гриби з цибулею, помідори або інші овочі.

Цей бризоль з курячого фаршу - чудовий спосіб урізноманітнити ваше меню та порадувати гостей смачною стравою!