Рецепт бризолі з курки
Кухня
Інгредієнти:
- фарш із курячого філе – 400 г
- яйця – 5 шт.
- оливкова олія – для смаження
- молоко – 25 мл
- сіль, перець – за смаком
- майонез – 3 ст. л.
- мариновані огірки – 2 шт.
- часник – 1 зубчик
Рецепт приготування:
- Додайте сіль та перець до курячого фаршу і добре перемішайте, роблячи суміш рівномірною. Якщо суміш здається рідкою, можна додати трохи манної крупи або крохмалю і дати їй трохи підстояти.
- Розділіть масу на невеликі кульки, розміром не більше горіха.
- За допомогою качалки розкатайте кожну кульку до розміру сковороди.
- У великій мисці збийте яйця з щіпкою солі. Додайте молоко і оливкову олію, і продовжуйте змішувати.
- Розігрійте сковорідку з олією, вилийте невелику порцію збитого яєчного міксу, а зверху рівномірно розмістіть фарш. Смажте до золотистості.
- Обережно перегорніть млинець на інший бік. Згортайте кожен бризоль пополам і також смажте з обох сторін.
- Вимитий і дрібно нарізаний зубчик часнику змішайте з майонезом.
- Мариновані огірки наріжте соломкою.
- Змажте кожен бризоль сумішшю з часнику та майонезу всередині, зверху додайте огірки, а потім накрийте другою половиною.
Як варіант начинки для бризолів, можна використовувати вершковий або твердий сир, болгарський перець, гриби з цибулею, помідори або інші овочі.
Цей бризоль з курячого фаршу - чудовий спосіб урізноманітнити ваше меню та порадувати гостей смачною стравою!