Як посмажити пельмені на сковороді смачно

Як посмажити пельмені на сковороді смачно
4.7
(6)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 600 г морожених пельменів
  • ½ ч.л. солі
  • 200 мл води
  • 150 г сиру
  • 1 пучок цибулі зеленої
  • соняшникова олія
  • 4 зубчики часнику
  • 100 г кефіру
  • 0,5 ч.л. суміші сушених трав
  • суміш перців
  • 100 г майонезу
  • 150 г сметани

Рецепт приготування:

В пошуках смачної та оригінальної страви не обов'язково вибирати незвичайні рецепти. Достатньо приготувати смажені пельмені та подавати їх з будь-яким соусом.

  1. Почнемо з приготування соусу. Для цього очистіть зубчики часнику та дрібно наріжте їх або подрібніть за допомогою часникодавки. Змішайте їх з кефіром, сметаною та майонезом, додайте ароматні трави, сіль і суміш перців. Після цього залиште соус настоятися протягом 30 хвилин.
  2. Велику сковорідку нагрійте з додаванням соняшникової олії. Викладіть туди заморожені пельмені, залийте половиною склянки води та додайте дві ложки соняшникової олії.
  3. Тушкуйте напівфабрикати на повільному вогні під закритою кришкою протягом 10 хвилин. Потім зніміть кришку і продовжуйте готувати ще кілька хвилин. Протягом цього часу вся рідина повинна випаруватися.
  4. Пельмені посоліть за смаком та готуйте до золотистої скоринки з додаванням соняшникової олії.
  5. Коли боки пельменів добре підрумяніться, посипте їх натертим сиром. Знову накрийте кришкою і тушкуйте ще 5 хвилин. Подавайте пельмені до столу з готовим соусом та посипте їх зеленою цибулею.

Не забувайте, що масло в сковороді перед додаванням пельменів має бути досить добре розігрітим, інакше пельмені прилипнуть до сковороди.

Цей рецепт додасть різноманітності вашому столу та подарує вам новий спосіб насолоджуватися пельменями. Ви можете експериментувати зі складом соусу, додавати свої улюблені трави і спеції для створення ще більш унікального смаку. Насолоджуйтеся своїми досягненнями та творчістю у кулінарному процесі!