Салат зі шпротів "Морська радість" із сухариками

Салат зі шпротів "Морська радість" із сухариками
4.3
(10)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 пачка сухариків
  • 2 картоплини
  • 1 морква
  • 2 зубчики часнику
  • 3 яйця
  • 1 банка шпрот
  • 100 г майонезу
  • сіль, спеції за смаком

Рецепт приготування:

  1. Відваріть картоплю, яйця і моркву. Дайте їм охолонути.
  2. Натріть продукти на великій тертці. Часник пропустіть через прес або дрібно наріжте гострим ножем.
  3. Вийміть шпроти з олії і наріжте дрібними шматочками. Можна також трохи подавити їх виделкою, але не до стану фаршу.
  4. З'єднайте із овочами, яйцями і часником. Додайте майонез і ретельно, але обережно перемішайте.
  5. Безпосередньо перед подачею додайте до страви сухарики. Вони повинні зберегти свою м'якість.

Якщо салат подається на святковий стіл, всі інгредієнти можна викласти шарами у такому, наприклад, послідовному порядку: шпроти, картопля, морква, яйця і сухарики. Кожний шар, крім першого і останнього, змащуємо майонезом. Кулінарне кільце допоможе надати страві вигляд аккуратного циліндру. Гілочка кропу або петрушки надасть салату закінчений вигляд. Насолоджуйтеся бездоганним смаком салату, смачного вам!