Салат зі шпротів "Морська радість" із сухариками
Кухня
Інгредієнти:
- 1 пачка сухариків
- 2 картоплини
- 1 морква
- 2 зубчики часнику
- 3 яйця
- 1 банка шпрот
- 100 г майонезу
- сіль, спеції за смаком
Рецепт приготування:
- Відваріть картоплю, яйця і моркву. Дайте їм охолонути.
- Натріть продукти на великій тертці. Часник пропустіть через прес або дрібно наріжте гострим ножем.
- Вийміть шпроти з олії і наріжте дрібними шматочками. Можна також трохи подавити їх виделкою, але не до стану фаршу.
- З'єднайте із овочами, яйцями і часником. Додайте майонез і ретельно, але обережно перемішайте.
- Безпосередньо перед подачею додайте до страви сухарики. Вони повинні зберегти свою м'якість.
Якщо салат подається на святковий стіл, всі інгредієнти можна викласти шарами у такому, наприклад, послідовному порядку: шпроти, картопля, морква, яйця і сухарики. Кожний шар, крім першого і останнього, змащуємо майонезом. Кулінарне кільце допоможе надати страві вигляд аккуратного циліндру. Гілочка кропу або петрушки надасть салату закінчений вигляд. Насолоджуйтеся бездоганним смаком салату, смачного вам!