Теплий салат із курячих шлунків із опеньками «Свіжість почуттів»

Теплий салат із курячих шлунків із опеньками «Свіжість почуттів»
4.1
(12)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 г курячих шлунків
  • 150 г грибів
  • 1 болгарський перець
  • макарони з твердих сортів пшениці (достатньо склянки готового продукту)
  • рослинна олія, майонез, будь-яка зелень, перець та сіль

Рецепт приготування:

  1. Спочатку курячі шлунки ретельно промивають і видаляють з них наявні жовті плівки. Кожен шлуночок розрізають на дві частини.
  2. Макарони варять у солоній воді, обов'язково промивають. Перчик прямо повністю смажать на олії, очищають від шкірки і насіння, ріжуть тонкою соломкою.
  3. Шлунки смажать на олії, яка залишилася від смаження перцю, додатково перчать і солять. Додають кілька ложок води і тушкують під кришкою до випарування води.
  4. Грибочки промивають і смажать на тихому вогні приблизно десять хвилин. Петрушку або будь-яку іншу зелень промивають, дрібно ріжуть.
  5. Усі продукти змішують разом. Якщо планується подавати на стіл відразу, то заправляють майонезом.

Без заправки салатну суміш можна зберігати не більше двох діб в холодильнику в герметично закритому контейнері. У заправленому вигляді рекомендується вживати відразу.

Подаруйте собі і своїм гостям незабутній смак і аромат цього салату з курячими шлунками та грибами. Додайте до нього свій власний шар творчості, експериментуйте зі спеціями та заправками, створюйте неповторні страви!