Теплий салат із курячих шлунків із опеньками «Свіжість почуттів»
Кухня
Інгредієнти:
- 300 г курячих шлунків
- 150 г грибів
- 1 болгарський перець
- макарони з твердих сортів пшениці (достатньо склянки готового продукту)
- рослинна олія, майонез, будь-яка зелень, перець та сіль
Рецепт приготування:
- Спочатку курячі шлунки ретельно промивають і видаляють з них наявні жовті плівки. Кожен шлуночок розрізають на дві частини.
- Макарони варять у солоній воді, обов'язково промивають. Перчик прямо повністю смажать на олії, очищають від шкірки і насіння, ріжуть тонкою соломкою.
- Шлунки смажать на олії, яка залишилася від смаження перцю, додатково перчать і солять. Додають кілька ложок води і тушкують під кришкою до випарування води.
- Грибочки промивають і смажать на тихому вогні приблизно десять хвилин. Петрушку або будь-яку іншу зелень промивають, дрібно ріжуть.
- Усі продукти змішують разом. Якщо планується подавати на стіл відразу, то заправляють майонезом.
Без заправки салатну суміш можна зберігати не більше двох діб в холодильнику в герметично закритому контейнері. У заправленому вигляді рекомендується вживати відразу.
Подаруйте собі і своїм гостям незабутній смак і аромат цього салату з курячими шлунками та грибами. Додайте до нього свій власний шар творчості, експериментуйте зі спеціями та заправками, створюйте неповторні страви!