Салат з фунчози з овочами
Кухня
Інгредієнти:
- 2 болгарські перці
- 2 моркви
- 200 г фунчози
- 1 свіжий огірок
- 3 зубчики часнику
- 1 пакет заправки "чім-чім"
- чорний мелений перець
- 100 мл рослинної олії
Рецепт приготування:
- Локшину придбайте в магазині а заправку при бажанні приготуйте самостійно.
- Залийте скляну локшину кип'ятком на 5 хвилин, потім злийте воду та промийте під проточною водою, щоб уникнути склеювання.
- Розріжте фунчозу на кілька частин, щоб зручніше було їсти.
- Огірки і моркву натріть на корейській терці, а перець наріжте тонкою соломкою.
- З'єднайте овочі з заправкою "чім-чім" і добре перемішайте.
- Посипте меленим чорним перцем і залийте рослинною олією, попередньо розігрітою на сковороді.
- Вичавіть часник через прес, додайте до страви і ще раз перемішайте.
Для насолоди ароматами овочів салату "Корейська локшина" варто дати настоятися в холодильнику кілька годин або навіть на ніч.
При подачі можна прикрасити салат дрібно порізаною зеленню кропу і кінзи. Додавання кунжуту надасть йому вишуканий східний смак. А щоб зробити цю страву більш ситною, додайте нарізану соломкою копчену яловичину, попередньо підсмажену на рослинній олії. Смачного!