Салат з фунчози з овочами

Салат з фунчози з овочами
4.4
(10)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 болгарські перці
  • 2 моркви
  • 200 г фунчози
  • 1 свіжий огірок
  • 3 зубчики часнику
  • 1 пакет заправки "чім-чім"
  • чорний мелений перець
  • 100 мл рослинної олії

Рецепт приготування:

  1. Локшину придбайте в магазині а заправку при бажанні приготуйте самостійно.
  2. Залийте скляну локшину кип'ятком на 5 хвилин, потім злийте воду та промийте під проточною водою, щоб уникнути склеювання.
  3. Розріжте фунчозу на кілька частин, щоб зручніше було їсти.
  4. Огірки і моркву натріть на корейській терці, а перець наріжте тонкою соломкою.
  5. З'єднайте овочі з заправкою "чім-чім" і добре перемішайте.
  6. Посипте меленим чорним перцем і залийте рослинною олією, попередньо розігрітою на сковороді.
  7. Вичавіть часник через прес, додайте до страви і ще раз перемішайте.

Для насолоди ароматами овочів салату "Корейська локшина" варто дати настоятися в холодильнику кілька годин або навіть на ніч.

При подачі можна прикрасити салат дрібно порізаною зеленню кропу і кінзи. Додавання кунжуту надасть йому вишуканий східний смак. А щоб зробити цю страву більш ситною, додайте нарізану соломкою копчену яловичину, попередньо підсмажену на рослинній олії. Смачного!