Салат з відвареною яловичиною дуже смачний
Кухня
Інгредієнти:
- 250 г. відвареної яловичини
- 150-200 г твердого сиру
- 150 г майонезу
- 4 яйця
- 2 маринованих огірки
- 1 цибуля
- 1 ст.л. яблучного оцту
- 1 ст.л. рослинної олії
- цукор, сіль і мелений перець за смаком
Рецепт приготування:
Чоловіки люблять цю ситну страву, але вона сподобається також і жінкам, які цінують вишуканий смак.
- Курячі яйця варимо 15 хвилин, охолоджуємо і очищуємо від шкаралупи.
- Відварену яловичину нарізаємо соломкою або просто розбираємо на невеликі шматочки.
- З цибулі знімаємо лушпіння, нарізаємо тонкими напівкільцями і перекладаємо в глибоку миску.
- Додаємо до цибулі оцет, рослинну олію, цукор, мелений перець і сіль. Все добре перемішуємо і відкладаємо на половину години, щоб аромати поєдналися.
- Огірки нарізаємо соломкою і видаляємо насіння, щоб салат не розтікався і мав привабливий вигляд.
- Беремо красиву тарілку і викладаємо на неї перший шар яловичини у вигляді круга.
- Змащуємо його невеликою кількістю майонезу і обережно викладаємо мариновану цибулю.
- Знову беремо майонез, а потім - соломку з солених огірків.
- Робимо ще один тонкий шар майонезу. Вже охолоджені яйця тремо на великій тертці і викладаємо їх зверху.
- Ще раз покриваємо салат майонезною сіткою і посипаємо тертим сиром.
Рекомендується поставити тарілку в холодильник на 2-3 години, прикрасити свіжою зеленню і подавати до столу. Насолоджуйтеся!