Салат з відвареною яловичиною дуже смачний

Салат з відвареною яловичиною дуже смачний
3.8
(13)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 250 г. відвареної яловичини
  • 150-200 г твердого сиру
  • 150 г майонезу
  • 4 яйця
  • 2 маринованих огірки
  • 1 цибуля
  • 1 ст.л. яблучного оцту
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • цукор, сіль і мелений перець за смаком

Рецепт приготування:

Чоловіки люблять цю ситну страву, але вона сподобається також і жінкам, які цінують вишуканий смак.

  1. Курячі яйця варимо 15 хвилин, охолоджуємо і очищуємо від шкаралупи.
  2. Відварену яловичину нарізаємо соломкою або просто розбираємо на невеликі шматочки.
  3. З цибулі знімаємо лушпіння, нарізаємо тонкими напівкільцями і перекладаємо в глибоку миску.
  4. Додаємо до цибулі оцет, рослинну олію, цукор, мелений перець і сіль. Все добре перемішуємо і відкладаємо на половину години, щоб аромати поєдналися.
  5. Огірки нарізаємо соломкою і видаляємо насіння, щоб салат не розтікався і мав привабливий вигляд.
  6. Беремо красиву тарілку і викладаємо на неї перший шар яловичини у вигляді круга.
  7. Змащуємо його невеликою кількістю майонезу і обережно викладаємо мариновану цибулю.
  8. Знову беремо майонез, а потім - соломку з солених огірків.
  9. Робимо ще один тонкий шар майонезу. Вже охолоджені яйця тремо на великій тертці і викладаємо їх зверху.
  10. Ще раз покриваємо салат майонезною сіткою і посипаємо тертим сиром.

Рекомендується поставити тарілку в холодильник на 2-3 години, прикрасити свіжою зеленню і подавати до столу. Насолоджуйтеся!