Салат "Гніздо глухаря"
Кухня
Інгредієнти:
- 4 варені курячі яйця
- 3 варені перепелині яйця
- 4 картоплини
- 300 г майонезу
- 1 куряча грудка
- 3 зубця часнику
- 1 цибуля
- 4 огірки
- 5 столових ложок соняшникової олії
Рецепт приготування:
- Залійте курячу грудку водою і доведіть до кипіння. Варіть протягом 35-40 хвилин, а потім охолодіть.
- Очистіть картоплю і наріжте її на тертці для корейської моркви тонкою соломкою. Обсмажте на рослинній олії до золотистої скоринки.
- Очистіть цибулю, наріжте її тонкими кільцями і обваріть кип'ятком.
- Наріжте курячу грудку, курячі яйця і огірки. Потім змішайте їх з цибулею та половиною картоплі. Додайте майонез і добре перемішайте.
- Викладіть отриману суміш на гарну тарілку. Викладіть картоплю по контуру. У верхній частині зробіть невелику западину і покладіть туди перепелині яйця.
Для того, щоб картопля не прилипала під час смаження, ретельно промийте її холодною водою і відкиньте на друшляк або розкладіть на паперовому рушнику, щоб позбутися надмірної вологи.
Цей салат "Гніздо глухаря" стане чудовим додатком до будь-якого свята або сімейного обіду. Він поєднує в собі неймовірний смак і оригінальний вигляд, який прикрасить ваш стіл. Смачного!