Салат "Гніздо глухаря"

Салат "Гніздо глухаря"
4.9
(9)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 4 варені курячі яйця
  • 3 варені перепелині яйця
  • 4 картоплини
  • 300 г майонезу
  • 1 куряча грудка
  • 3 зубця часнику
  • 1 цибуля
  • 4 огірки
  • 5 столових ложок соняшникової олії

Рецепт приготування:

  1. Залійте курячу грудку водою і доведіть до кипіння. Варіть протягом 35-40 хвилин, а потім охолодіть.
  2. Очистіть картоплю і наріжте її на тертці для корейської моркви тонкою соломкою. Обсмажте на рослинній олії до золотистої скоринки.
  3. Очистіть цибулю, наріжте її тонкими кільцями і обваріть кип'ятком.
  4. Наріжте курячу грудку, курячі яйця і огірки. Потім змішайте їх з цибулею та половиною картоплі. Додайте майонез і добре перемішайте.
  5. Викладіть отриману суміш на гарну тарілку. Викладіть картоплю по контуру. У верхній частині зробіть невелику западину і покладіть туди перепелині яйця.

Для того, щоб картопля не прилипала під час смаження, ретельно промийте її холодною водою і відкиньте на друшляк або розкладіть на паперовому рушнику, щоб позбутися надмірної вологи.

Цей салат "Гніздо глухаря" стане чудовим додатком до будь-якого свята або сімейного обіду. Він поєднує в собі неймовірний смак і оригінальний вигляд, який прикрасить ваш стіл. Смачного!