Сирний пиріг з грушею

Сирний пиріг з грушею
3.9
(12)
Метод: В духовці
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 средні груші
  • 100 г сиру
  • 50 г цукрової пудри
  • 50 г вершкового масла
  • 3 ст.л. пшеничного борошна
  • 30 г будь-яких горіхів (ідеально підійде мигдаль)

Рецепт приготування:

  1. Очистіть горіхи від шкаралупи та подрібніть на дрібні шматочки або розітріть у дрібну крихту за допомогою кавомолки.
  2. Розтопіть вершкове масло та залиште його охолонути до кімнатної температури.
  3. В одній мисці поєднайте сир з цукровою пудрою, подрібненими горіхами та маслом, добре перемішайте за допомогою виделки.
  4. Додайте пшеничне борошно та знову перемішайте виделкою до отримання м'якої крихти.
  5. Груші вимийте, обсушіть, розріжте навпіл та видаліть насіння. Наріжте м'якоть з шкіркою на дрібні шматочки та розкладіть на дно невеликої форми для запікання, попередньо змащеної вершковим маслом та посипаної цукром.
  6. Рівномірно розподіліть сирну крихту на груші та поставте у попередньо розігріту духовку. Запікайте сирний пиріг з грушами протягом півгодини при температурі 180/200°C до золотистої скоринки.
  7. Подавайте пиріг до столу як теплим, так і охолодженим. Насолоджуйтесь чудовим чаєм у супроводі цього смачного десерту.

Відчуйте гармонію осені в кожному шматочку цього сирного пирога. Ніжний та ароматний, він створений для того, щоб розслабити вас у вечірні часи та зробити ваші сімейні посиденьки більш теплими та затишними. Відмінний вибір для осінніх вечорів із сім'єю чи друзями. Смачного!