Сирний пиріг з грушею
Кухня
Інгредієнти:
- 2 средні груші
- 100 г сиру
- 50 г цукрової пудри
- 50 г вершкового масла
- 3 ст.л. пшеничного борошна
- 30 г будь-яких горіхів (ідеально підійде мигдаль)
Рецепт приготування:
- Очистіть горіхи від шкаралупи та подрібніть на дрібні шматочки або розітріть у дрібну крихту за допомогою кавомолки.
- Розтопіть вершкове масло та залиште його охолонути до кімнатної температури.
- В одній мисці поєднайте сир з цукровою пудрою, подрібненими горіхами та маслом, добре перемішайте за допомогою виделки.
- Додайте пшеничне борошно та знову перемішайте виделкою до отримання м'якої крихти.
- Груші вимийте, обсушіть, розріжте навпіл та видаліть насіння. Наріжте м'якоть з шкіркою на дрібні шматочки та розкладіть на дно невеликої форми для запікання, попередньо змащеної вершковим маслом та посипаної цукром.
- Рівномірно розподіліть сирну крихту на груші та поставте у попередньо розігріту духовку. Запікайте сирний пиріг з грушами протягом півгодини при температурі 180/200°C до золотистої скоринки.
- Подавайте пиріг до столу як теплим, так і охолодженим. Насолоджуйтесь чудовим чаєм у супроводі цього смачного десерту.
Відчуйте гармонію осені в кожному шматочку цього сирного пирога. Ніжний та ароматний, він створений для того, щоб розслабити вас у вечірні часи та зробити ваші сімейні посиденьки більш теплими та затишними. Відмінний вибір для осінніх вечорів із сім'єю чи друзями. Смачного!