Сирники без борошна

Сирники без борошна
5.0
(14)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 220-250 г сиру
  • 2 яйця
  • 4 ст. вівсяних пластівців
  • 2 ст.л. манки
  • 1 ст.л. цукру
  • 1/4 ч.л. розпушувача тіста
  • щіпка солі
  • жменя ізюму

Рецепт приготування:

  1. Сир обов'язково протерти через сито або ретельно розтерти виделкою.
  2. Додати сирі яйця, добре перемішати виделкою до однорідної консистенції.
  3. Додати цукор (білий або коричневий), ретельно перемішати.
  4. Додати вівсяні пластівці швидкого приготування.
  5. Потім додати манку, щіпку солі, ванілін і розпушувач тіста.
  6. Добре перемішати все та залишити на 10 хвилин, щоб манка набрала об'єму.
  7. Якщо ви використовуєте ізюм, потрібно залити його окропом та залишити на 5-10 хвилин. Потім воду слід злити та просушити ізюм на рушнику. Потім додати його до тіста для сирників без борошна і знову добре перемішати.
  8. На сковороду налити олію (2 ст.л.), поставити на вогонь і добре розігріти.
  9. На розігріту олію вилити великою ложкою сирники. Обсмажуйте їх на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки, потім зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і готуйте ще 2-3 хвилини, щоб пропіклося усе тісто.
  10. Зняти кришку, перекласти готові вироби на відповідну тарілку і подавати до столу гарячими. При подачі полити сирники з вівсяних пластівців варенням, повидлом, медом або згущеним молоком. Смачного!

Ці сирники — це відмінний спосіб поєднати смак і користь. Вівсяні пластівці надають їм хрусткості та більше клітковини, а сир додає білок і кальцій. Експериментуйте з начинкою та приправами, щоб створити свій власний неперевершений рецепт сирників. Успіхів вам!