Сирні кульки, як у ресторані
Кухня
Інгредієнти:
- 250 г сиру
- 250 г борошна
- 100 г цукру
- 2 яйця
- 0,5 ч.л. соди
- щіпка солі
- 400 мл рослинної олії
Рецепт приготування:
Ароматні та надзвичайно ніжні пончики, смажені у фритюрі, ідеально підходять для сімейних свят. Незважаючи на спосіб приготування, ця страва виходить легкою. З вказаних інгредієнтів виходить 40 шариків.
- У борошно додайте соду та сіль. Попередньо ретельно просійте борошно .
- Окремо збийте яйця з цукром до того моменту, поки маса не стане білою. Обережно додавайте сир, якщо він грубозернистий, його рекомендується протерти через сито.
- Продовжуйте збивати суміш та додавайте до неї борошно по кілька столових ложок - так продукт не розлетиться по всій кухні.
- Змішуйте до того моменту, поки не отримаєте однорідну масу. Вона повинна бути м'якою, ніжною, але не липкою до рук. За потреби можна додати більше борошна.
- У глибоку сковорідку налийте олію та розігрійте до 160 градусів. З тіста формуйте однакові кульки і смажте їх невеликими партіями
- Викладайте готові кульки за допомогою дірчатої ложки на паперові рушники. Потім перекладіть на сервіровочну тарілку та, за бажанням, посипте цукровою пудрою.
Для приготування краще використовувати олію високої якості - це виключить можливість неприємного смаку продукту. Як супровід до кульок, можна подавати солодкий йогурт або джем. Під час приготування тіста до нього можна додати ваніль для особливого аромату готового продукту.