Сирні кульки, як у ресторані

Сирні кульки, як у ресторані
4.5
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 250 г сиру
  • 250 г борошна
  • 100 г цукру
  • 2 яйця
  • 0,5 ч.л. соди
  • щіпка солі
  • 400 мл рослинної олії

Рецепт приготування:

Ароматні та надзвичайно ніжні пончики, смажені у фритюрі, ідеально підходять для сімейних свят. Незважаючи на спосіб приготування, ця страва виходить легкою. З вказаних інгредієнтів виходить 40 шариків.

  1. У борошно додайте соду та сіль. Попередньо ретельно просійте борошно .
  2. Окремо збийте яйця з цукром до того моменту, поки маса не стане білою. Обережно додавайте сир, якщо він грубозернистий, його рекомендується протерти через сито.
  3. Продовжуйте збивати суміш та додавайте до неї борошно по кілька столових ложок - так продукт не розлетиться по всій кухні.
  4. Змішуйте до того моменту, поки не отримаєте однорідну масу. Вона повинна бути м'якою, ніжною, але не липкою до рук. За потреби можна додати більше борошна.
  5. У глибоку сковорідку налийте олію та розігрійте до 160 градусів. З тіста формуйте однакові кульки і смажте їх невеликими партіями
  6. Викладайте готові кульки за допомогою дірчатої ложки на паперові рушники. Потім перекладіть на сервіровочну тарілку та, за бажанням, посипте цукровою пудрою.

Для приготування краще використовувати олію високої якості - це виключить можливість неприємного смаку продукту. Як супровід до кульок, можна подавати солодкий йогурт або джем. Під час приготування тіста до нього можна додати ваніль для особливого аромату готового продукту.