Святкові бутерброди з сьомгою
Кухня
Інгредієнти:
- 1 багет
- 200 г філе слабосоленої сьомги
- 100 г вершкового масла
- 50 г майонезу
- 0,5 лимона
- 1 зубчик часнику
- невеликий пучок петрушки і кропу
Рецепт приготування:
- Наріжте вершкове масло на шматочки та залиште його при кімнатній температурі на півгодини, щоб воно стало дуже м'яким і податливим. Багет наріжте шматочками товщиною 1 см і, за бажанням, підсушіть на сковороді.
- Зелень промийте та обсушіть, якомога тонше нашаткуйте ножем. Часник очистіть і дрібно наріжте ножем або пропустіть через часникодавку. Лимон наріжте дрібними та тонкими трикутниками. За бажанням можна вирізати на трикутниках зубчики з боку шкірки.
- З'єднайте в невеликій мисочці розтоплене вершкове масло з майонезом, додайте часник із різаною зеленню та розітріть все виделкою в однорідний густий соус.
- Наріжте слабосолену сьомгу тонкими та плоскими смужками. Наповніть масляним соусом кондитерський шприц (це дозволить особливо зручно прикрашати) або пакетик із відрізаним кутиком.
- Можна перейти до прикрашання бутербродів із сьомгою: нанесіть по колу на кожний шматочок хліба соус, у центрі укладіть "трояндочку" з сьомги спіраллю, зверху покладіть трикутник лимону і гілочку петрушки. Подавати канапе з сьомгою до святкового столу можна одразу після приготування.
Запрошуємо вас на справжню гастрономічну подорож до світу неймовірних смаків та комбінацій! Рецепт бутербродів зі слабосоленою сьомгою створює справжню гармонію ніжних текстур і ароматів. Розкрийте смак свіжості зелені, поєднаного з витонченим смаком слабосоленої сьомги, та насолоджуйтеся неперевершеним досвідом кожного кукурудзного шматочка. Канапе - це не просто страва, це справжня маленька кулінарна майстерність, яка підкреслить вашу вправність та вдумливість у виборі смаку. Додайте трохи розкіші до свого столу з цим шедевром кулінарного мистецтва!