Святкові бутерброди з сьомгою

Святкові бутерброди з сьомгою
4.7
(15)
Метод: На плиті
Час приготування: 10 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 багет
  • 200 г філе слабосоленої сьомги
  • 100 г вершкового масла
  • 50 г майонезу
  • 0,5 лимона
  • 1 зубчик часнику
  • невеликий пучок петрушки і кропу

Рецепт приготування:

  1. Наріжте вершкове масло на шматочки та залиште його при кімнатній температурі на півгодини, щоб воно стало дуже м'яким і податливим. Багет наріжте шматочками товщиною 1 см і, за бажанням, підсушіть на сковороді.
  2. Зелень промийте та обсушіть, якомога тонше нашаткуйте ножем. Часник очистіть і дрібно наріжте ножем або пропустіть через часникодавку. Лимон наріжте дрібними та тонкими трикутниками. За бажанням можна вирізати на трикутниках зубчики з боку шкірки.
  3. З'єднайте в невеликій мисочці розтоплене вершкове масло з майонезом, додайте часник із різаною зеленню та розітріть все виделкою в однорідний густий соус.
  4. Наріжте слабосолену сьомгу тонкими та плоскими смужками. Наповніть масляним соусом кондитерський шприц (це дозволить особливо зручно прикрашати) або пакетик із відрізаним кутиком.
  5. Можна перейти до прикрашання бутербродів із сьомгою: нанесіть по колу на кожний шматочок хліба соус, у центрі укладіть "трояндочку" з сьомги спіраллю, зверху покладіть трикутник лимону і гілочку петрушки. Подавати канапе з сьомгою до святкового столу можна одразу після приготування.

Запрошуємо вас на справжню гастрономічну подорож до світу неймовірних смаків та комбінацій! Рецепт бутербродів зі слабосоленою сьомгою створює справжню гармонію ніжних текстур і ароматів. Розкрийте смак свіжості зелені, поєднаного з витонченим смаком слабосоленої сьомги, та насолоджуйтеся неперевершеним досвідом кожного кукурудзного шматочка. Канапе - це не просто страва, це справжня маленька кулінарна майстерність, яка підкреслить вашу вправність та вдумливість у виборі смаку. Додайте трохи розкіші до свого столу з цим шедевром кулінарного мистецтва!