Суп з тушкованою яловичиною
Кухня
Інгредієнти:
- банка тушкованої яловичини (близько 0,5 кг)
- 2 картоплі
- 1 цибулина
- 1 морква
- 70-80 г вермішелі
- кілька гілок свіжої зелені
- 2 лаврових листа
- сіль, перець, спеції за смаком
Рецепт приготування страви:
- У каструлю налити 2 л холодної води і поставити на вогонь. Картоплю очистити і порізати невеликими кубиками, відкрити банку з тушкованою яловичиною. Після закипання води додати лавровий лист, картоплю та вміст банки.
- Довести суп з тушкованою яловичиною до кипіння і зменшити вогонь, варити його близько 10 хвилин при слабкому кипінні. Моркву очистити та натерти на крупній терці, цибулю очистити і дрібно порізати.
- На сковороді розігріти 2-3 ст.л. рослинної олії і виложити цибулю. Смажити її до золотистого кольору на невеликому вогні 2-3 хвилини і додати моркву, обсмажувати овочі до м'якості і рум'яного кольору ще 3-4 хвилини, помішуючи.
- Додати до супу овочеву підсмажку, вермішель та розмішати. Готувати суп з тушкованою яловичиною 10 хвилин на помірному вогні. Зелень промити та нарізати, часник очистити і дуже дрібно порізати ножем.
- Додати до готового супу нарізану зелень, часник, додатково підсолити, додати спеції та перець за смаком, розмішати і зняти каструлю з вогню. Накрити кришкою і залишити настоятися 10-15 хвилин.
- Зняти кришку, розділити суп по тарілкам і подавати до столу гарячим, особливо смачно з хлібом або лавашем.
Цей суп - чудовий варіант для швидкого обіду чи вечері, особливо коли мало часу, а хочеться щось ситне і смачне. Цей рецепт можна змінювати, додавати свої улюблені овочі та спеції, щоб створити свій унікальний смак.
Ще один варіант - замінити тушковану яловичину на консервовану свинину або курку, щоб створити різноманіття в смаках. Також можна додати нарізаний солодкий перець, щоб додати більше текстури і хрусткості.