Суп з тушкованою яловичиною

Суп з тушкованою яловичиною
4.3
(12)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • банка тушкованої яловичини (близько 0,5 кг)
  • 2 картоплі
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 70-80 г вермішелі
  • кілька гілок свіжої зелені
  • 2 лаврових листа
  • сіль, перець, спеції за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. У каструлю налити 2 л холодної води і поставити на вогонь. Картоплю очистити і порізати невеликими кубиками, відкрити банку з тушкованою яловичиною. Після закипання води додати лавровий лист, картоплю та вміст банки.
  2. Довести суп з тушкованою яловичиною до кипіння і зменшити вогонь, варити його близько 10 хвилин при слабкому кипінні. Моркву очистити та натерти на крупній терці, цибулю очистити і дрібно порізати.
  3. На сковороді розігріти 2-3 ст.л. рослинної олії і виложити цибулю. Смажити її до золотистого кольору на невеликому вогні 2-3 хвилини і додати моркву, обсмажувати овочі до м'якості і рум'яного кольору ще 3-4 хвилини, помішуючи.
  4. Додати до супу овочеву підсмажку, вермішель та розмішати. Готувати суп з тушкованою яловичиною 10 хвилин на помірному вогні. Зелень промити та нарізати, часник очистити і дуже дрібно порізати ножем.
  5. Додати до готового супу нарізану зелень, часник, додатково підсолити, додати спеції та перець за смаком, розмішати і зняти каструлю з вогню. Накрити кришкою і залишити настоятися 10-15 хвилин.
  6. Зняти кришку, розділити суп по тарілкам і подавати до столу гарячим, особливо смачно з хлібом або лавашем.

Цей суп - чудовий варіант для швидкого обіду чи вечері, особливо коли мало часу, а хочеться щось ситне і смачне. Цей рецепт можна змінювати, додавати свої улюблені овочі та спеції, щоб створити свій унікальний смак.

Ще один варіант - замінити тушковану яловичину на консервовану свинину або курку, щоб створити різноманіття в смаках. Також можна додати нарізаний солодкий перець, щоб додати більше текстури і хрусткості.