Суп з рибними фрикадельками
Кухня
Інгредієнти:
- 400 г філе будь-якої риби (краще лосося, минтая або хека)
- 2-2,5 л чистої води
- 3 картоплі
- 1 велика цибуля
- 1 середня морква
- невеликий пучок кропу
- 2 лаврових листа
- 1 яйце
- 3,5 ст.л. панірувальних сухарів
- сіль за смаком
- перець та спеції за смаком
Рецепт:
- Рибне філе пропустіть через м'ясорубку і додайте сире яйце, сіль, перець та спеції за смаком. Ретельно перемішайте до однорідності.
- Додайте до фаршу паніровочні сухарі та знову ретельно перемішайте.
- Очистіть картоплю від шкірки та поріжте її на маленькі кубики.
- В каструлю налийте воду, додайте сіль та додайте картоплю з лавровим листом. Доведіть до кипіння і додайте фрикадельки, які необхідно сформувати вологими руками у вигляді невеликих кульок.
- Варіть суп з рибними фрикадельками та картоплею близько 15 хвилин на малому вогні.
- Очистіть цибулю та наріжте її, моркву очистіть та натріть на крупній терці.
- На сковороді розігрійте 3-4 ст.л. рослинної олії та додайте нарізану цибулю. Смажте до золотистого кольору протягом 2-3 хвилин.
- Додайте на сковороду натерту моркву та перемішайте. Продовжуйте готувати зажарку ще декілька хвилин на малому вогні, періодично помішуючи.
- Посоліть і поперчіть суп за смаком. Додайте зажарку з цибулею та морквою, перемішайте.
- Промийте та наріжте кріп, та додайте до супу.
- Продовжуйте варити суп ще 4-5 хвилин, потім зніміть з вогню та дайте настоятися під кришкою близько 15 хвилин.
- Розлийте суп по тарілкам та подавайте гарячим.