Суп з рибними фрикадельками

 Суп з рибними фрикадельками
4.4
(10)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 400 г філе будь-якої риби (краще лосося, минтая або хека)
  • 2-2,5 л чистої води
  • 3 картоплі
  • 1 велика цибуля
  • 1 середня морква
  • невеликий пучок кропу
  • 2 лаврових листа
  • 1 яйце
  • 3,5 ст.л. панірувальних сухарів
  • сіль за смаком
  • перець та спеції за смаком

Рецепт:

  1. Рибне філе пропустіть через м'ясорубку і додайте сире яйце, сіль, перець та спеції за смаком. Ретельно перемішайте до однорідності.
  2. Додайте до фаршу паніровочні сухарі та знову ретельно перемішайте.
  3. Очистіть картоплю від шкірки та поріжте її на маленькі кубики.
  4. В каструлю налийте воду, додайте сіль та додайте картоплю з лавровим листом. Доведіть до кипіння і додайте фрикадельки, які необхідно сформувати вологими руками у вигляді невеликих кульок.
  5. Варіть суп з рибними фрикадельками та картоплею близько 15 хвилин на малому вогні.
  6. Очистіть цибулю та наріжте її, моркву очистіть та натріть на крупній терці.
  7. На сковороді розігрійте 3-4 ст.л. рослинної олії та додайте нарізану цибулю. Смажте до золотистого кольору протягом 2-3 хвилин.
  8. Додайте на сковороду натерту моркву та перемішайте. Продовжуйте готувати зажарку ще декілька хвилин на малому вогні, періодично помішуючи.
  9. Посоліть і поперчіть суп за смаком. Додайте зажарку з цибулею та морквою, перемішайте.
  10. Промийте та наріжте кріп, та додайте до супу.
  11. Продовжуйте варити суп ще 4-5 хвилин, потім зніміть з вогню та дайте настоятися під кришкою близько 15 хвилин.
  12. Розлийте суп по тарілкам та подавайте гарячим.