Стрипси із сосисок

Стрипси із сосисок
5.0
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • сосиски – 5 шт.
  • соняшникова олія – 40 мл
  • сіль – 1 щіпка
  • сир – 100 г
  • борошно – 150 г
  • яйця – 3 шт.
  • кетчуп – 100 г
  • сметана – 80 мл
  • панірувальні сухарі – 100 г

Рецепт приготування:

  1. У легко підсоленій воді відварюємо сосиски. Даємо їм охолонути, нарізаємо невеликими кубиками.
  2. У глибоку тарілку натираємо сир, вбиваємо яйце, додаємо сметану та колбасу.
  3. У загальну масу засипаємо просіяне борошно, все перемішуємо.
  4. Борошно та панірувальні сухарі засипаємо в окремі тарілки. У глибокій мисці збиваємо 2 яйця.
  5. З отриманої маси формуємо невеликі котлети. Обвалюємо їх у борошні, занурюємо в яйця, потім опускаємо в панірувальні сухарі.
  6. Відправляємо котлети на сковорідку, обсмажуємо з 2 сторін.
  7. Викладаємо стрипси на паперові рушники. Чекаємо кілька хвилин, потім викладаємо на тарілку.

Щоб тісто не прилипало, формувати котлети необхідно мокрими руками.

Додаткова інформація:

Сосиски можна використовувати різних видів для отримання різноманітних смакових відтінків. Наприклад, сосиски з курячого м'яса забезпечать більш легкий і дієтичний варіант, тоді як традиційні свинячі або яловичі сосиски додадуть більше ситності та аромату. Можна експериментувати з додаванням різних спецій чи соусів для надання унікального смаку.