Солона щуча ікра
Кухня
Інгредієнти:
- 3 стакани щучої ікри (стакан 250 мл)
- 4-5 ст.л. рослинної олії
- 4-5 ст.л. солі
Рецепт приготування:
- Щучу ікру (у плівці) скласти в миску, залити крутим окріпом та збивати виделкою доти, поки вся плівка не залишиться на виделці.
- Відкинути ікру на сито, застелене марлею, ретельно промити її під струмом холодної води. Дати стекти всій воді, після чого перекласти вміст сита в миску.
- Додати рослинну олію, підсолити та перемішати. Розкласти солону ікру по банках, щільно закрити їх та відправити як мінімум на 5-6 годин у холодильник.
- Подавати смачну солону ікру щуки до столу в якості закуски, намазуючи на хліб з маслом.
Цікаві факти:
- Щуча ікра містить багато корисних речовин, таких як омега-3 жирні кислоти та вітаміни, які сприяють зміцненню серцево-судинної системи.
- Солоний ікорний делікатес вважається одним з найстаріших у світі. Його виробництво має багатовікову історію, а смакові якості зачаровують людей впродовж століть.
- Заморожена щуча ікра зберігає свої корисні властивості, тому ви можете насолоджуватися цими чудовими ласощами протягом усього року.
Запрошуємо вас спробувати цей неперевершений рецепт та по справжньому насолодитися багатим смаком солоної ікри щуки разом із близькими та друзями!